https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zapihal bo okrepljen severni veter, lokalno ni izključen manjši vetrolom

27.02.2020 ob 21:30  

Zapihal bo okrepljeni severni veter.

V petek bo sončno, popoldne se bo rahlo pooblačilo. Pihal bo okrepljen severni do severozahodni veter, ki bo izrazitejši na severu Slovenije. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 10, na Primorskem okoli 13 °C, navaja Arso.

Veter lahko v sunkih dosega hitrosti med 70 in 90 km/h

"Jutri bo precej sončno a ponekod tudi zelo vetrovno. Zapihal bo okrepljen veter severne do severozahodne smeri, ki lahko po zadnjih izračunih meteoroloških modelov ponekod v severni in severovzhodni Sloveniji v sunkih dosega hitrosti med 70 in 90 km/h. Veter bo najmočnejši pod Karavankami, Kamniško Savinjskimi Alpami in ponekod na območju Podravja in Prekmurja.

Lokalno ni izključen manjši vetrolom," navaja Neurje.si

Vir: Arso

Danes proti poldnevu in popoldne bo predvsem pod Karavankami ter ponekod na Štajerskem pihal močan severni veter s sunki nad 70 km/h, navaja Arso.

Foto: arhiv Pomurec.com (posledice zadnjega vetroloma v Murski Soboti)

Obeti

V soboto bo na vzhodu še delno jasno, drugod se bo od zahoda pooblačilo. Pihal bo jugozahodni veter. V nedeljo in ponedeljek bo oblačno z občasnimi padavinami, ki jih bo več v zahodni polovici države. V hribih bo snežilo, po nižinah pa deževalo, še navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.