https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

05.03.2020 ob 18:00  

Ta konec tedna bo v Pomurju pestro dogajanje. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite.


Dogodki v petek:

V Domu kulture Razkrižje bo ob 17. uri prireditev namenjena mednarodnemu dnevu maternega jezika. Glasbeno-literarno prireditev bodo soustvarjali: učenci Osnovne šole Janeza Kuharja Razkrižje, dijaki Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer in učenci Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer. Slavnostni govornik bo slovenski pisatelj, Tone Partljič.

Ob 20. uri v Gledališče Park v Murski Soboti prihajajo Modrijani v sklopu turneje Modrijani osebno. Vstopnice v predprodaji so 12 evrov, na dan dogodka pa 14 evrov.

V radgonski hram kulture prihaja komedija zmešnjav, polna duhovite in iskrive situacijske ter besedne komike, Ti nori tenorji. Na sporedu bo ob 19.30. Vstopnice so v predprodaji po ceni 7 evrov na voljo v TIC Gornja Radgona.

V MIKKovem klubskem prostoru bo ob 20. uri Dnevna soba s posluhom: Girl power. Ker pride letos dan žena, 8. marec, na nedeljo, bodo MIKKov DJ pult v petek, 6. marca, zasedla dekleta.

Ker, ta vikend slavijo dame v petek v Čili Bar&Club pripravljajo Ladies night. Za mešalno konzolo bo DJ Marcy in glasbeni hit mix. Vstopnine ni.

V soboto:

V Gledališko in koncertno dvorano v Lendavi prihaja partizanski pevski zbor z orkestrom, ki bo pod taktirko Iztoka Kocena izvedel koncert »Hej, partizan!«. Na koncertu bo v osrednjem delu zazvenela istoimenska kantata Radovana Gobca, ki je bila nazadnje izvedena pred približno 50 leti. Kot solista se bosta predstavila sopranistka Gaja Sorč in baritonist Marko Erzar. Koncert bo ob 19.30, cena vstopnice pa je 10 evrov.

Ob 18. uri bo v Kulturnem domu v Apačah tradicionalni koncert KFD Vrisk Apače »Folkloriada ob dnevu žena«, na kateri bodo obeležili tudi 30 let delovanja društva.

V Kulturni dvorani v Odrancih bo ob 18. uri gostovalo Gledališče Mozirsko s socialno ljubezensko komedijo Bertolta Brechta, Malomeščanska svatba. Vstopnice po ceni 5 evrov bo možno kupiti na dan dogodka pol ure pred samo predstavo v avli Občine Odranci. Število vstopnic je omejeno.

V Vaško gasilski dom Cankova ob 20. uri prihaja mojster smeha Matjaž Javšnik s komedijo Striptiz. Ne zamudite priložnosti za ogled komedije in se še zadnjič nasmejete Matjažu Javšniku, ki se poslavlja s komedijo. Vstopnice lahko kupite preko spleta tukaj ter eno uro pred začetkom predstave na prizorišču.

V MIKKu bo v sodelovanju s Striparno Oblaček med 10. in 13. uro potekal sejem starih stripov. Poleg ponudbe starih stripov bo predstavil svoje strip izdelke in ilustracije samouki stripar Denis Polanc (Denis Polanc Art).

V klubskem prostoru MIKKa bo zvečer Winter Breka Fest vol.7. Nastopili bodo Gutted (HU/ brutal death grind), Trifail (SLO/punk HC) in .upset (HR/ HC). Koncert bo ob 22. uri vrata pa se bodo odprla že uro prej. Vstopnina je 5 evrov, vstopnice pa so na voljo v MIKKovi kavarni.

Ob 21. uri v Čili Bar&Club prihaja skupina Weekend-Band. Za mešalno konzolo bo DJ Lazy. Vstopnine ni.

Diskoteka M3 pripravlja velik koncert ob dnevu žena s skupino Tropik. Fantje obljubljajo nepozabno sobotno noč s starimi in novimi hiti za vse okuse. Začetek bo ob 21. uri, vstop pa je dovoljen osebam starejšim od 20 let.

V nedeljo:

Za nedeljo napovedani koncert v športni dvorani ŠIC Ljutomer ob dnevu žena z Janom Plestenjakom in Danijelo, je prestavljeni na 27. 3. 2020. Vstopnice so še na voljo v Šic Bar caffeju in na vseh prodajnih mestih Eventima.

V Ratkovcih bo potekal 17. pohod po sladki poti, ki se bo začel ob 10. uri pri Vaško gasilskem domu (Ratkovci 20/a). Dolžina pohoda je 13 kilometrov.

KUD Muzika Križevci vabi na 4. samostojni koncert »Šopek želja za dan žena«, ki bo ob 18.30 uri v Kulturni dvorani v Križevcih pri Ljutomeru. Predstavili se bodo z novimi skladbami in priredbami, presenetili pa ne samo z repertoarjem, ampak zagotovo tudi z letošnjo gostjo večera - vrhunsko pevko.

Ob 17. uri bo na Srednji Bistrici koncert tamburaške glasbe. Nastopil bo Tamburaški orkester KUD Ivan Lončarič Trniče. Vstopnine ni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2020 ob 19:44 gost

      Joj, kakšno sprenevedanje. Plestenjakov koncert so baje odpovedali zaradi koronavirusa😂😂😂 Premalo kart je prodanih😩

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2020 ob 6:47 čondraš gost

      Ni Hrvatov, tako je prav. Hrvaškim cmerarjem prepovedati prehod meje zaradi koronavirusa in večina jih bo bankrotirala, se jih mogoče rešimo za vse večne čase :). Potem pa upam da JJ uvede dodaten davek za hrvaške popevkarje ki bi želeli težiti s svojimi bedarijami na slovenskih odrih, prav tako velja za ostale južneje. Obvezna dvojna obdavčitev , če ne trojna za vsak slučaj,.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.03.2020 ob 8:03 gost

        Tvoj čelavi Janezek se bo v hlačke pokakal. Nič od tega, kar vi maloumneži pričakujte, ne bo napravil. Je pa zanimivo, da so begunci kar poniknili zdaj, ko je on predsdnik vlade. Prej jih je BAJE bilo na tisoče, zdaj niti enega. Čudežni so sami od sebe izginili. Daj no, ne seri. HRVAŠKA, BOSANSKA, SRBSKA MUZIKA SO ZAKON. Vi maloumni pa poslušajte Niko, Murka, Pišteka, Gorzo, ......................

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.03.2020 ob 8:38 ČONDRAŠ gost

        HRVAŠKA, BOSANSKA, SRBSKA MUZIKA SO ZAKON. Vi maloumni pa poslušajte Niko, Murka, Pišteka, Gorzo, ......................in kje je MED NAŠTETIMI razlika ???? :)))

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.03.2020 ob 9:34 gost

        ČONDRAŠ, to je v tvoji glavi zato, ker ti ne poznaš prave glasbe iz teh držav. Tebi so poznani samo Danijela, Buzi pa še mogoče kakšen nepomembnež. Zavrti si kakšno starogradsko, zagorsko, dalmatinsko, banatsko, ........ pesem in kakšno priznano pop ali drugo skupino iz omenjenih držav.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.03.2020 ob 8:37 rejsan gost

      Janša bou baje uvedel novi Zujf, samo za debeloga, ka jemi penziju zniža, pa nepremičnine obdavči!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.03.2020 ob 9:32 gost

      KAJ JE KOMUNISTI ??? TABLETE ŠE NISO PRIJELE PA VAS NOČ IN DAN PREGANJA JANŠA, ENEGA KOMENTARJA NE VESTE NAPISATI, DA GA NE BI OMENJALI. STRAH JE HUDA STVAR, TO VSI VEMO, AMPAK TOVARIŠI, NEVLADNIKI IN OSTALA DRHAL, PO NOVEM BO PAČ ZA DENAR POTREBNO DELATI, KAR JE ČISTO NARAVNO IN PRAVIČNO, SAJ SE BOSTE NAVADILI.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.03.2020 ob 9:38 gost

        Še eden z IQ mrzle vode. Janšo je omenil trdi desničar. In, če ti s svojo plesnivo tikvijo misliš, da ti bo Janša kaj dal, si se prekleto zajebal.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.03.2020 ob 10:40 čondraš gost

      starogradsko, zagorsko, dalmatinsko, banatsko,...ti si pljunuti kmet.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.03.2020 ob 16:54 gost

      Še naprej oglašujete prireditve, ki so odpovedane???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.