https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pihalni orkester KUD Muzika Križevci navdušil obiskovalce

15.03.2020 ob 10:00  

Križevske godbenice in godbeniki so drugo marčevsko nedeljo napolnili dvorano križevskega kulturnega doma in s skrbno izbranim repertoarjem skladb navdušili obiskovalce.


Tradicionalni letni koncert z nazivom »Šopek želja za dan žena« je privabil publiko, ki se je poldrugo uro prepustila melodijam v izvedbi orkestra, ki ga ubrano vodi maestro Simon Novak.

Z mladostno energijo in entuziazmom so članice in člani zasedbe pod njegovo taktirko izvedli skladbe Tijuana Brass In Concert, Birdland, Privšek potpouri, Prinesi mi rože, My Way in Bohemian Rhapsody. Orkester je ob zvokih slovenskih evergreenov popestrila sopranistka, domačinka Melanija Markovič, ki je zapela skladbe Ne prižigaj luči, Nora misel, Ti si moja ljubezen in Dan ljubezni. Priredbe za več kot polovico predstavljenih skladb so delo dirigenta Simona Novaka, ki je kot solist na trobenti zaigral skladbo My Way.

Predsednik KUD Muzike Križevci se je za minulo delo zahvalil neutrudnemu Janiju Škrajnarju, ki je do preteklega leta vodil orkester.

Zbranim je spregovoril tudi župan Občine Križevci mag. Branko Belec, ki je ob priložnosti 8. marca izrekel čestitko vsem ženam in dekletom.

Foto: Občina Križevci pri Ljutomeru

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.03.2020 ob 9:26 gost

      Toliko o virusu in druženju...skrajno neodgovorno...kje imate pamet ...ne moreš verjeti kakšen idiotizem

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2020 ob 9:53 gost

      Fuknjeni folk...organizatorja bi bilo treba kaznovati

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.03.2020 ob 11:00 gost

      Kreteni prleški itak...brez besed ostaneš ob takih neumnostih

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.03.2020 ob 17:31 Branko gost

      Ne moreš verjeti! Sprva sem mislil, da gre za novico iz prejšnjega tedna. Skrajno neodgovorno.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.03.2020 ob 18:05 gost

      To pa je res vredno kritike: druženja, predstave, vse zaprto, Toti pa igrajo kot veseli bataci. Ko pa bo virus potrkal na vrata, pa bo vik in krik. Če bo ta okužba odšla, bo še ostalo nekaj časa za veselje. Pamet v glavo.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.03.2020 ob 18:12 gost

        Kaj pa tisto, ko v eni hali dela 500 ljudi brez zaščite???????? tO JE VELIKO MANJ NEVARNO KOT TISTO VSE ZA ZASLUŽEK KAPITALISTA!!!!!!!!!1

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.03.2020 ob 7:26 Aaaaa gost

      Hmtadratarompompom, dobrodošel virus v krizevce!!!!!?????

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.