https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

V Ljubljani pristalo letalo z okuženim potnikom

14.3.2020  

Ob epidemiološkemu poizvedovanju primera COVID-19 so na NIJZ ugotovili, da je bila na letalu Turkish Airlines, let številka 1061, ki je pristalo v Ljubljani 10. 3. 2020, ob 8. 45, covid19 pozitivna oseba.


"Potniki, ki so bili na omenjenem letu, naj skrbno opazujejo svoje zdravstveno stanje in se ob pojavu slabega počutja, znakov okužbe dihal ali vročine, po telefonu posvetujejo z zdravnikom.

Svetujejo, da že pred pojavom morebitnih simptomov dosledno upoštevajo higienske nasvete in nasvet o zmanjšanju socialnih stikov, ki bi vodili v prenos okužbe (predvsem omejijo tesnejše stike na razdalji manjši od 1,5 m), pozivajo na Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ).

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.03.2020 ob 14:15 gost

      Kaj boste zdaj za vsakega okuženega ( ne mrtvega!!!! ) članek napisali. Res ste nekateri pisuni dno greznice.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.03.2020 ob 20:57 gost

      A je to športno letalo ali kje je v Ljubljani je latališče?

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.03.2020 ob 23:50 Ime gost

      Ta korona virus je najvecja laz kar se je pojavl zadna leta po ceumu svetu. To je use samo da politiki dobijo vecji zasluzek. Sramota da z LAZNIM virusom grozite ljudem. Pravte da je virus smrtno nevaren itd... A zakaj potem italjanski zdravnik trdi da to sploh ni korona virus?? Ljudje prevec panike delate zal

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.03.2020 ob 14:32 Kops321 gost

      Na avionu je najbrž polno heroina

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.