https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Avstrija na meji s Slovenijo uvaja zdravstveni nadzor

19.3.2020  

Avstrija bo na meji s Slovenijo in Madžarsko uvedla zdravstveni nadzor potnikov za preprečevanje širjenja koronavirusa. To je že storila na mejah z Italijo, Švico, Nemčijo in Lihtenštajnom. Ukrep bo veljal najmanj do 7. aprila.

 S petkom na meji s Slovenijo zdravstveni nadzor

Vsi potniki bodo morali obvezno predložiti zdravniško potrdilo, da so bili na testiranju za koronavirus negativni, potrdilo pa ne sme biti starejše od štirih dni.

Brez zdravniškega potrdila lahko v Avstrijo vstopijo le avstrijski državljani ali tisti, ki imajo tam začasno, stalno ali običajno bivališče in se s podpisom izjave zavežejo, da bodo po vstopu v Avstrijo 14 dni ostali v samoizolaciji, razen če vmes testiranje ne pokaže, da koronavirusa nimajo, poroča STA.

Tranzit čez Avstrijo je dovoljen le brez postanka, izjeme pa veljajo za blagovni promet in promet za poslovne dejavnosti (z izjemo dejavnosti prevoza oseb) ter za dnevne migrante. Vendar bodo še posebej pri voznikih in zaposlenih izvajali naključne zdravniške preglede pri vstopu, je opozorilo slovensko veleposlaništvo na Dunaju.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2020 ob 3:36 LillaIadanza gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>.....................>>>>> ­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.03.2020 ob 22:08 Gost gost

      Pravilno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.03.2020 ob 20:30 Kuku gost

      Tak je prav.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.