https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okužen zdravstveni delavec v soboški bolnišnici

20.3.2020  

Pri enem od zaposlenih v Splošni bolnišnici Murska Sobota so potrdili okužbo z novim koronavirusom.

"V Splošni bolnišnici Murska Sobota smo odkrili sodelavca s potrjeno okužbo z novim koronavirusom. Ob tem smo takoj sprožili varovalne ukrepe za zaščito bolnikov in zaposlenih," so danes sporočili iz murskosoboške bolnišnice.

"Sodelavca smo takoj izključili iz delovnega procesa in vzeli kontrolne brise vsem, ki so bili z njim v tesnem stiku. Vsi brisi so bili negativni, zato delavce vključujemo v delovni proces glede na zahteve," so objasnili.

V bolnišnici imajo krizni štab, ki sproti obravnava vso problematiko in izdaja navodila v skladu s priporočili in usmeritvami pristojnih.

"V bolnišnici potekajo vsi nujni procesi in vse nujne obravnave pacientov, za tiste, pri katerih sumijo na okužbo z novim koronavirusom ali pa je okužba potrjena, pa skrbijo posebej razporejeni delavci v enoti Covid-19. Ob tem, kolikor je mogoče, skrbimo za njihovo zaščito in se trudimo, da bi zagotovili vsa zaščitna sredstva," so zaključili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.03.2020 ob 11:34 regica gost

      zdaj pa je konec še malo pa mo okuženi vsi .

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.03.2020 ob 21:55 gost

      UPAM da je DF ali pa LENDAVSKI nadvojvoda

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.03.2020 ob 22:20 Lendavski nadvojvoda gost

      Smejšnu.Mené pozna samu moja,štera mijsli ka jes ne ven ka una zna.Jes znan ka zna,ne puven pa ka znan.Tak.Eden in edini,z certifikatom,sem jaz Lendavski nadvojvoda, vseobsegajoč,mladi,lejpi in pameten,energetski,nej zafustrirani,odločen in močen,od tu,malo pa od tam.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.03.2020 ob 20:44 gost

      Se zgodi!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.03.2020 ob 11:10 gost

      Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora. Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.