https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Dončića doletela nova velika čast

24.3.2020  

Slovenskega košarkarskega zvezdnika je doletela nova čast. Luko Dončića je najelitnejše evropsko klubsko tekmovanje postavila v idealno postavo evrolige zadnjega desetletja.

 

Luko Dončića je Evroliga, kot tretjega, izbrala v ekipo najboljših desetih igralcev zadnjega desetletja (2010 - 2020). Pred njim so v ekipo desetletja pri evroligi imenovali le Američana Kyla Hinesa in Španca Juana Carlosa Navarra. 

 

Nekdanji član Real Madrida je zdaj zvezdnik Dallasa v severnoameriški ligi NBA. Dončić je v treh evroligaških sezonah postal eden najdominantnejših igralcev na igrišču, ki je na tekmo dosegel povprečno 21,6 točke.

V izboru so ga najprej uvrstili med 50 nominirancev, nato pa so o desetih igralcih odločali navijači, novinarji ter kapetani in trenerji 18 ekip evrolige. 

Foto: Fb Luka Dončić

Dončić je leta 2018 postal dvanajsti slovenski košarkar izbran v ligo NBA. Leta 2020 je postal prvi Slovenec izbran v prvo postavo tekme vseh zvezd.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2020 ob 10:55 Kuku gost

      Joj, doncic - brez njega bi se svet ustavil!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.03.2020 ob 11:41 gost

      Za vse tiste pisune, ki vsakodnevno forsirajo tega podpovprečnega igralca nekaj podatkov iz njegove katastrofalno slabe igre: tekma MIAMI HEAT - DALLAS MAVERICKS met Dončića za dve točki 17 : 7, za tri točke 6 : 0. NEHAJTE NABIJATI Z NJIM. Dražen Petrović je bil za tega šalabajzera BOG I BATINA.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.03.2020 ob 12:04 Kuku gost

        Pa še res je. Od vsega denarja kaj ga je zaslužil, je kaj doniral za tiste, ki ne morejo ali nimajo.? Nekateri zvezdniki segajo v žep, za tega tiča pa se nič ne cuje.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.03.2020 ob 16:11 Xy gost

      Ojej, saj ne morem verjet. Pa, kdo je sploh ta doncic? Je že kdaj kaj delal? Je doktor, mehanik, kuhar, filmski igralec, sploh ali je kaj koristi od njega? Mogoče ve, kak se greda zastiha?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.04.2020 ob 7:21 žoga gost

      dončič legenda

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.04.2020 ob 9:14 gost

      Xy ti si kreten .Njemu ni trba gredo štihat .Ti pa ali z 3m lahko sploh vržeš žogo do koša.On v 1 letu obrne take pare da ti do toliko sploh šteti ne znaš in niti ne boš vedel.Njega POZNA CEL SVET.Ti pa samo štihaj ,za drugo itak nisi.KMET.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.