https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Prvi sveženj dohodnine le tistim, ki bodo dobili vračilo

26.03.2020 ob 9:00  

Iz Finančne uprave RS so sporočili, da bodo predvidoma 31. marca poslali prvi sveženj informativnih izračunov dohodnine, ki pa bo poseben.

Prejeli jih bodo le tisti, ki imajo vračilo dohodnine ali pa so brez vračila oziroma doplačila. V tem svežnju pa še ne bo tistih, ki so uveljavili vzdrževane družinske člane.

Kot so še sporočili na Twitterju bo ugovor zoper informativni izračun možen do 30. aprila. Vračilo pa bodo na račune upravičencev nakazali do 29. maja. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2020 ob 12:56 siromak gost

      Ges mo mogo plačati poslanec pa nej to je demokracija !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2020 ob 12:48 Robin gost

      Hehe laž, je san dobo za plačati in sicer za 2017 in 2018. Zdaj smo pa 2020, to verjetno ka delan na drugon konci sveta v Avstriji :)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2020 ob 12:58 Lendavski nadvojvoda gost

      Siromak,zdaj vijdiš zakoj si tou.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.