https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Maraton treh src prestavljen v 2021

26.3.2020  

Zaradi izredne epidemiološke situacije je jubilejni, 40. Maraton treh src, prestavljen v naslednje leto. Namesto v soboto, 16. maja 2020, bodo tekači in pohodniki Radence preplavili v soboto, 15. maja 2021.


V organizacijskem odboru Maratona treh src pojasnjujejo, da je bila odločitev o premiku datuma v naslednje leto zelo težka. »Jubileja smo se iskreno veselili, vanj smo vložili že ogromno energije in resursov. A ob nejasnem razvoju situacije, tako v Sloveniji kot v Evropi, smo bili v organizacijskem odboru soglasni – tvegati nismo pripravljeni niti enega srca!« je poudaril Boštjan Gerlec, predsednik organizacijskega odbora.

»Ob trenutno veljavnih ukrepih je organizacijsko delo povsem ohromljeno. Zato se bomo lotili nadaljevanja organizacije takoj, ko bo to možno. Želimo namreč, da bo 40. Maraton treh src zares nepozabno doživetje,« je pojasnil Marko Pintarič, sekretar organizacijskega odbora Maratona treh src.

Vsi tekači, ki so že poravnali startnino, bodo v kratkem dobili e-pošto z informacijami glede vračil le teh.

Za dodatne informacije so dosegljivi na e-naslovu: info@maraton-radenci.si.

Aktualne informacije o Maratonu treh src so dostopne tudi TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2020 ob 14:13 gost

      Kakšna škoda. Narcisoid Pahor se ne bo mogel slikati in smeškati.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.03.2020 ob 15:00 gost

        Vsi tisti, ki obožujete tega narcisoida in dajete minuse, se spomnite kako je njegova vlada vzela otroške dodatke starejšim od 18 let - študentom. Pa koliko je njegova vlada zadolžila državo. Najbolj nesposoben politik, ki je zaradi starih mamic ( oh, kako je on lep, pa kaj zna vse delati, moramo ga voliti ) prišel na vse politične funkcije v državi. Pravi ritoliznik in hlapec gospodarjem.

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.03.2020 ob 14:50 gost

      Hvala kurcu...jebeš maraton kjer moraš delati kak pes da se eni kurčijo in fotografirajo ter žrejo v VIP šotoru ...zaradi mene never ever

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.