https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V enem dnevu zabeležili rekordno število smrtnih žrtev

27.3.2020  

V Italiji so v zadnjih 24 urah zabeležili 969 smrtnih žrtev koronavirusa, ki je vse skupaj zahteval že 9134 življenj. 

Od četrtka so zabeležili 4401 novo okužbo s koronavirusom, tako da je trenutno v tej državi potrjeno 66.414 okuženih, kažejo podatki italijanske civilne zaščite. Vse skupaj pa se je doslej okužilo 86.498 ljudi.

Število novih smrtnih žrtev je v primerjavi s četrtkom, ko so jih zabeležili 662, močno povečalo. Število novih okužb se je medtem v primerjavi s četrtkovimi podatki nekoliko znižalo. Od srede do četrtka se je namreč na novo okužilo 4492, poroča Slovenska tiskovna agencija.

Medtem je v Italiji ozdravelo 10.950 ljudi, ki so zboleli za koronavirusom. Od četrtka jih je ozdravelo 589.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.03.2020 ob 19:34 gost

      VSI LJUDJE BOMO UMRLI. ZEMLJA BO BREZ LJUDI.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.03.2020 ob 20:23 Lendavski nadvojvoda gost

      Gost ,tak je vsi mrli bomo,še prej bi pa rad šank podpiral,pameten bil,mične kelnarce gledal,svojo ljubico poslušal kak živeti moram,rad bi pokojninski obrnil,ko bo prišlo,bedaki ukouli vűj,kak si tij dau....Vijdiš,tou je življenje.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.