https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Prihaja pomoč za vse! Zaradi kršitev odloka o prepovedi zbiranja vlada v zaostritve

28.3.2020  

Jelko Kacin je po današnjih kršitvah odloka o prepovedi zbiranja napovedal, da bo vlada šla v zaostritve. Potrditev bo v nedeljo na dopisni seji. Matej Tonin pa je napovedal pomoč za vse.

Vlada poleg razprave o megazakonu razpravljala tudi o stanju na terenu in današnjih kršitvah odloka o prepovedih zbiranja. "Lahko se zgodi, da bomo zaprli kakšno območje. Mogoče celotno Obalo, da bi domačine zavarovali pred ljudmi, ki ne razumejo, zakaj pri tem virusu gre," je v Dnevniku na TV Slovenija povedal Kacin. "Če ne bomo disciplinirani do zadnjega dne, se bo povečalo število obolelih."

O kršitvah poročajo tudi z Bleda, kjer so imeli redarji in policisti veliko dela, predvsem na sprehajalnih poteh ob Blejskem jezeru.  

Prihaja pomoč za vse!

Matej Tonin: Vlada potrdila predlog zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic epidemije z novim koronavirusom

Glavni cilj predloga zakona je omiliti posledice virusa COVID-19 za državljane ter gospodarstvo z ukrepi na različnih področjih. Specifični cilji predlaganih ukrepov so ohranjanje delovnih mest in delovanja podjetij, izboljšanje socialnega položaja ljudi, še posebej najbolj ogroženih zaradi virusa COVID-19, izredna pomoč samozaposlenim, izboljšanje likvidnosti podjetij, pomoč znanstveno raziskovalnim projektom za boj z epidemijo virusa COVID-19, znižanje sejnin in funkcionarskih plač na državni ravni, oprostitev plačila storitev distribucije in pomoč kmetijstvu, so sporočili iz Urada vlade.

Glede na napovedi bo premier Janez Janša sprejete ukrepe predstavil v nedeljo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.03.2020 ob 23:52 gost

      TONIN SAMO NAKLADA A NE MORE NABAVITI MASKE IN RAZKUŽILA. KATASTROFA IN ŽALOST.NI SPOSOBEN ZA MINISTRA.ŽALOST.

      28 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 7:16 Gostja gost

        Gost- Ti maske in razkužila ne potrebuješ, ker moraš biti doma. Je pa res, da zaščitna oprema primanjkuje v vseh državah, toliko koliko pa je naše zdravstvo potrebuje, bo vlada nabaviva. Nas državljane, so že pa v Šarcevi vladi poučili, da mask ne potrebujemo.

        17 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 8:24 GOST OB 23:52 gost

        VSA TA ZAŠČITNA SREDSTVA BI MORALA BITI NA ZALOGI V BLAGOVNIH REZERVAH. ZAKAJ JIH NI BILO VPRAŠAJ ŠARCA, LEVIČARJE IN KOMUNISTE KI SO SE KO JE TO BILO MOŽNO NABAVITI, UKVARJALI Z TEM KAKO BI PO SVOJEM ODSTOPU - KAPITULACIJI, ŠE NAPREJ VLADALI VE SE POIMENSKO KDO SO TO IN NAJ KAZENSKO ODGOVARJAJO - V ZAPOR Z NJIMI.

        10 19 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 8:44 Gostja gost

        Gost- O tem, kdo je zakaj sposoben v tej vladi, bodo odločali drugi. Levičeri in komunisti pa morajo čutiti, ker so nas državljane pred krizo - covid19 pustili na cedilu, - rep pa med noge in v bek.

        9 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 9:24 gost

        8:24 .......... zaščitna sredstva, ki so bila v skladiščih, so se razdelila zdravstvu in drugim potrebnim službam. Šarec je zadolžil ministra Počivalška, da jih nabavi. Ta nesposobni minister jih še do danes ni nabavil. Zakaj v blagovnih rezervah ni bilo več zaščitne opreme pa vprašaj člana SDS Antona Zakrajška, ki je odgovoren že dalju časa ( še pred Šarčevo vlado ) za blagovne rezerve. Kako zdaj nabavlja vlada zašćitna sredsva? Preko prevoznega podjetja iz Hoč, prodajalca sokov in napitkov, ............. Počivalšek in Tonin sta imela 3 milijone mask že v Postojni, potem so pa v trenutku čudežno izginile. Verjemi kdor more. Čeferin je preko drugih, ki so mu pomagali, hitro pripeljal 300.000 mask. Nova vlada pa? Preberi na portalih Necenzurirano.si in Svet24.si, da boš videl kako so ljudje v novi vladi nesposobni za nabavo zaščitne opreme. Beri in gledaj še kaj drugega kot Janševe medije, da boš nekaj vedel, ker zdaj nič ne veš. Če upoštevaš navodilavlade in se držiš predpisane razdalje vsaj dva metra, ne potrebuješ nobene maske. Upoštevaj navodila in zakone vlade in ti ne bo hudega. Da boš pa lagal na portalu, ti pa ne bo nič pomagalo.

        16 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 9:58 gostja gost

        gost - Malo te moram popraviti. Šarceva vlada je iz blagovnih rezerv dala na kitajsko milijon dvestotisoč zasčitnih mask. Zakon pa pravi, da se blago rezerv mora najpozneje do 12.12. istega leta popolniti v blagovne rezerve. Zakaj se to ni zgodilo, pa bodo o tem najverjetneja odkrivali organi, saj dokumentacija obstaja, pa tudi za maske, katere ti navajaš, da so bile v Postojni.

        5 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 10:54 gost

        Gostja 9:58 ...... lažeš oziroma ponavljaš laži SDS poslanke Godčeve. Šarčeva vlada ni poslala 1,2 milijona mask iz blagovnih rezerv!!!!!!!! na Kitajsko. Te make je zbral podjetnik preko raznih donaterjv in kupcev!!!!!!!! Vlada je samo organizirala letalski prevoz teh mask. Že dolga leta vodi blagovne rezerve SDS človek Anton Zakrajšek. To je tisto vaše desno sranje, ko gledate samo Janševe medije in tiste laži, ki jih tam slišite in vidite, potem ponavljate v neskončnost. Mi ti lahko poveš v kateri državi obstaja to, da se gospodarski in obrambni minister pogovarjata preko telefona s šoferjem kamiona, ki vozi maske??????? To je možno samo v Sloveniji. In Tonin po televizji trdi, da so te maske bile plačane vnaprej, Počivalšek pa obratno, da niso bile plačane. Dajte desničarji enkrat že odrastite. Komaj ste prevzeli oblast pa že same štorije. Delajte vsaj malo pametno, da ljudje ne bodo opazili.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.03.2020 ob 0:32 gost

      kacin je car!!

      17 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.03.2020 ob 4:15 Primorec gost

      Pa ne, da ste se iz prekmurja k nam v piran vozli, da bi provocirali monoTonina in Jeklenega Kacota. Boste vidli ko vas bo zdej general JaJo kaznoval s karanteno. Se dobro da so tekme fuzbala odpovedane, da se nebi vasa ljuba Mura pridruzla nasemu "velemojstrskem" NK Koper v 2. Ligi...hehehehe

      13 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.03.2020 ob 8:00 Tita gost

      Kje jemljete toliko zlobe, sami sebe ne marate. Hvala vsem, ki se trudite za nas!

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.03.2020 ob 8:19 Risto Kubura gost

      https://www.youtube.com/watch?v=aa8vtzUTvh0 OBVEZEN OGLED!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.03.2020 ob 10:01 gost

      TURBAŠI oladite.Majmuni vogrski.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.03.2020 ob 10:11 hombre gost

      vsi nekaj dobijo, samo brezposelni ne in to ni pošteno. služb že tako ni, sedaj pa jih še bolj ne bo, vsaj en čas ne. kje je tu enakpravnost, prosim vas lepo? brezposelnim že tao gre slabo, pol pa naj samo gledajo kako vsi dobijo kaj od države, edino oni ne. marp v pm država, upam, da zbojio vsi v parlamentu, ker si zaslužijo vse najslabše-na splošno, ne samo s tega vidika.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 11:02 gost

        Ni res, ne dobimo vsi. TISTI, KI SMO VELIKO PRISPEVALI V POKOJNINSKO IN INVALIDSKO BLAGAJNO ( IN ŠE V KAKŠNO DRUGO ) NE DOBIMO NIČ. TISTI, KI SO V TE BLAGAJNE PRISPEVALI VELIKO MANJ ( TUDI RAZNI PRIVATNIKI IN KMETJE, PA TISTI, KI SO DELALI NA ČRNO, TISTI, KI SO PLAČALI MALO PRISPEVKOV, GOTOVINO PA DALI V ŽEP, ...... ) PA DOBIJO.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.03.2020 ob 11:06 gost

        Se kar strinjam s tabo. Tisti, ki imate tudi 35 let delovne dobe in ste državi vplačali veliko prispevko in davkov in ste po ne svoji krivdi izgubili delo, zdaj pa prejemate socialno pomoč, NE DOBITE NIČ. Tisti, ki so samo 15 let plačevali prispevke i davke - veliko manj od vas - dobij 300 evrov. NEPRAVIČNO.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.03.2020 ob 10:12 bacek gost

      vsi nekaj dobijo, samo brezposelni ne in to ni pošteno. služb že tako ni, sedaj pa jih še bolj ne bo, vsaj en čas ne. kje je tu enakpravnost, prosim vas lepo? brezposelnim že tao gre slabo, pol pa naj samo gledajo kako vsi dobijo kaj od države, edino oni ne. marp v pm država, upam, da zbojio vsi v parlamentu, ker si zaslužijo vse najslabše-na splošno, ne samo s tega vidika.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.03.2020 ob 10:23 volk gost

      No to je pa zaradi takih ki jih jaz opozarjam da se jim jebe za vse skupaj,in to so tisti,ki vse imajo in,ki jim je vse dano,to so tisti,ki nosijo in trosijo virus vse naokrog,to so tisti,ki so vsak teden na morju,v gostilnah na feštah,v planinah to so bogatuni,na take hinavce,malikovce,idiote,zavistneže je treba karanteno za eno leto,je zaprti in potem da vidiš kako popizdijo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.03.2020 ob 10:30 gost

      Zdaj bi ti delo ko so vsemogoči ukrepi. Prej si pa pametoval pri šankih in v senci. Gnoj zdaj pa si naenkrat saspoložen za delo tak da te ni mogoče brzdati. P.. ti m... Tistim v parlamentu ne bo nič in jim niti naj ni nič . Ker preprosto delajo Dobro kot še nobena vlada dosedaj. Ti pa si že itak odpisani diagnoza pa je neozdravljiva MANJOST od dolgega časa.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.