https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Rogašovci prejeli pokal za naslov prvakov v Veteranski ligi

22.7.2011  

Medobčinska nogometna zveza Murska Sobota je podelila nagrado prvi ekipi veteranov prejšnje sezone, ki jo je prejela ekipa veteranov iz Rogašovcev. Izžrebani pa so bili tudi pari 1. kroga, ki se bo začel 19. oz. 20. avgusta.

Predsednik MNZ Murska Sobota, Danilo Kacijan je na petkovem srečanju nogometnih veteranov podelil nagrado prvi ekipi prejšnje sezone veteranov, ekipi iz Rogaševcev, in skupaj z zbranimi izžrebal pare za prvi krog prihajajoče sezone, ki se bo začela 19. oziroma 20. avgusta.

Osnovni moto Veteranske lige je zgolj rekreacija

V prihajajoči nogometni sezoni bo igralo trinajst ekip veteranov, in sicer veterani Borejcev, Bakovcev, Cankove, Čarde, Černelavcev, Dokležovja, Noršincev, Nemčavcev, Rakičana, Rogaševcev, Sebeborcev, Pertoče in Old Boysi. "Brezplačno se lahko registrirajo privrženci nogometa, ki so že dopolnili 37 let in sprejemajo osnovni moto tega veteranskega nogometa, torej zgolj rekreacija," je na srečanju povedal predsednik MNZ M. Sobota, Danilo Kacijan.

Sezono, ki se bo začela torej 19. oz. 20. avgusta, želi predsednik MNZ M. Sobota zaključiti, kot vsako nogometno ligo, z zaključkom veteranske lige, da bi se zbrale vse ekipe in še odigrale zadnje tekme pred naslednjo sezono, za kar se bodo prizadevale tudi vse ekipe.

Pari 1. kroga veteranske lige 2011/2012:

Cankova : Sebeborci

Old Boys : Borejci

Dokležovje : Mladost Pertoča

Bakovci : Rogašovci

Černelavci : Nemčavci

Čarda : Noršinci

Rakičan je tekme prvega kroga prost.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.