https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zagorelo v drvarnici, požar se je razširil na ostrešje hiše

01.04.2020 ob 7:55  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, kršitev javnega reda in miru, požar ter kršitev prepovedi kurjenja v naravi.

Na področju kriminalitete, so policisti Policijske postaje Murska Sobota, obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil in kaznivo dejanje Goljufije. Radgonski policisti pa so sprejeli prijavo kaznivega dejanja Neplačevanje preživnine.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Ob 02.06 smo bili s strani Centra za obveščanje obveščeni, da so bili obveščeni o požaru v naselju Dobrovnik, kamor so tudi napotili gasilce. Policisti so zaenkrat na kraju ugotovili, da je zagorelo v drvarnici zraven stanovanjske hiše. Požar se je razširil tudi na ostrešje stanovanjske hiše, ki je deloma pogorelo. Požar so omejili in pogasili domači in okoliški gasilci. Vzrok požara in višina materialne škode bosta znana po opravljenem ogledu.

Foto: Fb PGD Doborvnik

Občanu, ki je v gozdu, v okolici Lendave, kljub prepovedi kurjenja na prostem, zakuril vejevje, je bil izdan plačilni nalog.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.