https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V Beltincih začasna omejitev dostopa do Doma Janka Škrabana

4.4.2020  

Več slovenskih domov za starejše se sooča z večanjem števila okuženih starostnikov. V beltinski občini se zavedajo, kako zelo so pomembni preventivni ukrepi za preprečevanje širjenja koronavirusa (SARS-COV-2), zato so začasno omejili dostop do Doma Janka Škrabana. Omejitev dostopa velja do njenega preklica. 

"Bodimo odgovorni. Bodimo ljudje.

Zaradi povečanega epidemiološkega tveganja smo na občini Beltinci sprejeli dodatne ukrepe. Tako smo z Odredbo o preventivnih ukrepih za preprečevanje širjenja koronavirusa (SARS-COV-2) začasno omejili dostop do Doma Janka Škrabana. Omejitev dostopa velja do njenega preklica.

Prosimo vas, da skupaj ravnamo odgovorno do sebe in drugih in tako postavljamo pozitiven zgled. Občina Beltinci bo v začetku prihodnjega tedna za vsa gospodinjstva zagotovila zaščitne maske. Omejeno število zaščitnih mask in druge zaščitne opreme pa je že moč prevzeti na vseh najbolj frekventnih in izpostavljenih točkah v občini (občinska stavba, trgovine, pošta, zdravstvene ustanove, lekarne…).

Prosimo vas, da skupaj dosledno spoštujemo navodila in predpise in tako storimo največ za naše zdravje in zdravje vseh, ki jih imamo radi", so zapisali na spletni strani občine Beltinci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2020 ob 18:16 gost

      Župan se je pravilno odločil. Dom starejših Beltinci, ki je v lasti RKC in ki je veliko bolj kadrovsko podhranjen (profit) kot domovi v javni lasti ni sam poskrbel za spoštovanje državnega zakona o preprečevanju širjenja virusa covid 19. Varovanci so se v času prepovedi prosto sprehajali po naselju Beltinci, tudi obiski svojcev so se nemoteno odvijali, sreča v nesreči je da so na zadnjih volitvah zamenjali starega nesposobnega župana (član NSi) z novim odločnim in sposobnim županom (ŠD) , ki je pravilno in odločno ukrepal!

      9 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2020 ob 19:31 herbek gost

        Župan Beltinec ni v SD. Je bil na listi SMC. SD je v Beltincih politična preteklost.

        8 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.04.2020 ob 19:58 Ne laži gost

        Zdaj pa si pogledni ka si napijso staroga župamna je zamenjo sposobni župan. Ok tou ti je nej bilou zadosta ka si mogo napijsati iz kere stranke je. Seveda sploj nema veze kakšen je nouvi župan glavno ka je iz stranke kera se tebi vijdi, betežnijk. Mi je pa smejšno ka kak je eden napijso ka je nej iz tej tvoje ljubljene stranke.

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2020 ob 18:33 Zupan gost

      Se popolnoma strinjam. Imamo naaajboljsega župana in ponosni smo na njega.

      7 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.04.2020 ob 18:44 Lendavski nadvojvoda gost

      Pa ka se prsite,tlaka grofičina,kmetje tlačanski.

      12 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.04.2020 ob 20:40 OMEJITEV DOSTOPA DO OBČINE gost

      V Beltincih je začasna omejitev do doma, je pa že dalj časa začasna omejitev dostopa do sedeža občine Beltinci, kar je samo dokaz, da komplet občinske uprave NE RABIMO in naj bo kar zaprta tudi naprej. Kar se pa župana tiče, pred sabo imam njegov letak, ki smo ga dobili po hišah ob volitvah, njegove obljube, kaj je od tega naredil se vsak lahko sam prepriča, vse piše na letaku kar bi moral pa NI. To je dokaz sposobnosti, drugega ne rabimo.

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.04.2020 ob 21:00 štajerka gost

      Beltinčani pa kako lahko tako " butasto komentirate" ob takšni resni vsebini. Vse ste "vküp zlomotali", malo se zamislite nad sabo.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.04.2020 ob 21:01 Jorg gost

      Vse ob svojem času.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.04.2020 ob 9:25 Občina gost

      Beltinski opčinari trgajo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.