https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Preverite, kako poteka prenova Slovenske ulice

Murska Sobota, 08.04.2020 ob 6:00  

V Murski Soboti, kljub temu, da je pandemija omejila nekatere aktivnosti, poteka prenova Slovenske ulice, ki dan za dnem dobiva svojo novo podobo.


Prvi del faze, ki poteka med hotelom Diana in Ulico Arhitekta Novaka se počasi zaključuje in dobiva svojo pravo podobo. Položenih je že večina tlakovcev, tako da se bo počasi sprostil promet med Slomškovo, Slovensko in Ulico arhitekta Novaka. 

Večji del gradbišča se je pomaknil v naslednjo 1B fazo med Ulico Arhitekta Novaka in Cvetkovo ulico, počasi bo tudi ta del nared za tlakovanje, potekajo pa tudi že naketera zemeljska dela, predvidena za 3.fazo. Cesta, mimo Blagovnice, ki povezuje Zvezno ulico, zaenkrat še ostaja odprta. Skoraj zaključena so tudi dela pri Hotelu Zvezda (faza 2A).

Prenova poteka po celotni širini Slovenske ulice, na ulici pa bo na koncu vzpostavljen enosmerni promet ter parkirišča za bočno parkiranje. Prenova poteka od stavbe do stavbe, ulica pa bo urejena v enem nivoju, to pomeni, da ne bo več cestnih robnikov, ki bi ločevali cesto, kolesarsko stezo in prostor za pešce.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.04.2020 ob 9:33 gost gost

      zmanjkalo je pejnez za 1 fazo in se je občina zadolžila za dodatnih pejnez pomgrad itak se ve gdo kadruje nad njim to tak dugo delajo ka bi že mogli 1 fazo marca odpreti za promet vse je to ene vrste lari fari

      18 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.04.2020 ob 12:39 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Moram povedati, da se res trudijo. Malo prej sem bil v mestu. Šofer ICB - ja spi v njem, trije se naslanjajo na lopate, en pa nekaj malo koplje. Res učinkovito delo. Se ve, ća pa župan vse to podpira. Glavno da se grebe za lekarne. Aja, že dolgo nič o tem. Si je šerif premislil ali pa bo le upoštevan priporočila pametnejših. Mogoče pa le zatišje pred viharjem. Kdo bi vedel.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.04.2020 ob 21:16 jojojojojojoj gost

      Te tlakovec nej džal niti ednoga nouvoga delovnoga mesta. V toj krizi so vse olepševalne inštitucije zaprejte. Mijslin na frizerje, kozmetične saloune.... Za apoteko pa lekaj našemi župani sfalivavle brezveznih primerof kak apoteke vničiti. Sakič da pride vö z nouvo bolondijo je bole smejšen kak pri ednoj prle bolondiji. Lidge ga mamo pun kufer. Zaj ide kcuj velka noč, da se reformejrani komunisti lejko posvetijo pri digitalnoj meši: Bar do ednok čüli Boga da pravi: oprosti jim, saj ne vedo, kaj delajo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.04.2020 ob 0:09 Joužek gost

      Prebivalci Slovenske ulice bodo zelo veseli, ko bodo mimo drdrali avtomobili po kockah. Tudi za rolkarje in kotalkarje pa za mamice z vozički bo lepo poskrbljeno. Pa seveda za damice na visokih petah

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.