https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V soboški bolnišnici se zahvaljujejo vsem darovalcem mask

8.4.2020  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota se zahvaljujejo vsem darovalcem mask, ob tem pa tudi vsem, ki upoštevajo predpisane ukrepe in zdravstvu omogočajo normalne delovne razmere. Sporočilo za javnost v celoti objavljamo spodaj.

»V bolnišnici se vsem darovalcem higienskih mask za večkratno uporabo zahvaljujemo za izjemno velik in pomemben prispevek.

To so: Kovanec Unlimited, Panvita, Srednja zdravstvena šola, Tapetništvo Matej Faršang, Šiviljstvo Dama, Deloza Prevent, VB Oblačilni inženiring, Slovenska župnija Stuttgart, Društvo Viljem Julijan, OMV, Katapult, Zinka Šiplič in Mateja Ošlaj.

Veseli nas, da imamo v naši družbi v času, ko se spoprijemamo s pandemijo koronavirusne bolezni, toliko družbeno odgovornih podjetij in posameznikov.

V bolnišnici nam še vedno primanjkuje zaščitnih mask, zato smo veseli sleherne pomoči, kajti le skupaj z vami se bomo lahko čim prej vrnili v običajno življenje.

Hvaležni smo vsem, ki ste podarili higienske maske za večkratno uporabo, te nam bodo prišle zelo prav pri zdravljenju naših pacientov. Prizadevamo si za upočasnitev širjenja okužbe, pri čemer je nošenje obraznih mask eden od ukrepov, ki lahko to omogoči.

Prav tako se zahvaljujemo vsem državljanom, ki upoštevajo predpisane ukrepe in nam v zdravstvu omogočajo normalne delovne razmere. Le tako ne bo preobremenitve bolnišnic in zdravstva na splošno.

V Splošni bolnišnici bomo naredili vse, kar je v naši moči, da bomo še naprej zagotavljali kakovostno obravnavo vseh pacientov, njihovo varnost in varnost naših zaposlenih.

Hvala vsem za vaš trud.

Vodstvo Splošne bolnišnice Murska Sobota «

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.04.2020 ob 10:12 zahvalnik gost

      naj bo sram vseh pomurskih podjetij, ki jim gre (naj)boljše, pa niso prispevali, npr. kakšen Varis.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.04.2020 ob 11:30 gost

      Maske iz blaga niso primerne za bolnišnice, ker ne ščitijo pred virusi in bakterijami.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.