https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pijan vozil neregistriran avtomobil in kršil prepoved gibanja izven občin

09.04.2020 ob 12:18  

Policisti Postaje prometne policije Murska Sobota so včeraj, okrog 20.30 ure med kontrolo cestnega prometa izven naselja Veržej zaustavili voznika osebnega avtomobila.

Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je voznik vozil neregistriran osebni avtomobil, kateri ni bil obvezno zavarovan, z nameščenimi registrskimi tablicami, ki niso pripadale vozilu ter brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal 0,46 mg/l alkohola.

Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog. Ker pa voznik tudi ni upošteval Odloka o splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji ter prepovedi gibanja izven občin, bo zoper njega podan predlog drugemu prekrškovnemu organu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.04.2020 ob 12:46 gost

      Nemreš vrvati tej miličari morejo biti seposedi nalečeni toga nega nindri !

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.04.2020 ob 13:59 miličar gost

      ja imaš prav,,, pa še potem takšne brez registracije, brez izpita zaustavljajo..toga nega nindri.. :):) ka pa gda se ta ko nima registracije in ne ispita zaleti v koga, ka pa potem,,, aha toga nega nindri :):)

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.04.2020 ob 17:37 Lendavski nadvojvoda gost

      Prav mu je,bi imel avtič poriktani ,nič alko...

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.