https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Padel vinjen voznik štirikolesnika in se pri tem poškodoval

14.04.2020 ob 11:13  

Včeraj, nekaj pred 20. uro je v Čentibi zaradi neprilagojene hitrosti padel voznik štirikolesnika in se lahko telesno poškodoval.


Preizkus alkoholiziranosti je pri vozniku pokazal 0,82 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog, še poroča Policijska uprava Murska Sobota. 

*Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.04.2020 ob 12:29 gost

      Ve so nej normalni ka stvarajo po cestah in makadamskih poteh z temi štirikolesniki, pameten in preudaren voznik sigurno ne bi ogrožal drugih, še najmanj pa sebe. Upam, da mu ovzamejo vozilo.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.04.2020 ob 12:43 Xy gost

      Kak je te lahko padnil, "če je pa čisto počasi peljal"????????

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.04.2020 ob 13:01 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      V teh razmerah čisto enostavna rešitev : - odvzem štirikolesnika - odvzem vozniškega dovoljenja za deset let, takrat pogovor z psihologom - plačati vse stroške intervencije Pa da vidimo junake.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.04.2020 ob 13:01 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      V teh razmerah čisto enostavna rešitev : - odvzem štirikolesnika - odvzem vozniškega dovoljenja za deset let, takrat pogovor z psihologom - plačati vse stroške intervencije Pa da vidimo junake.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.04.2020 ob 9:56 Lendavski nadvojvoda gost

      Pod goricami ne moreš žejen voziti,bogokletno bi bilo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.04.2020 ob 19:12 Ajojijojijj gost

      Štirikolesnik je toop zadeva.. Zahteva veliko bolj preudarjeno vožnjo. So pa Cepci tukej ki sami se bickla ne znajo vozit pa pljuvajo po njih. Lih take treba zaprasit do amena 🤣🤣🤣💪.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.