https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V torek devet novih okužb in dve novi smrti

22.4.2020  

V torek je bilo potrjenih devet novih okužb, umrli pa sta dve osebi okuženi z novim koronavirusom.

Včeraj je bilo opravljenih 1459 testiranj, od tega je bilo 9 oseb pozitivnih na novi koronavirus. Hospitaliziranih je bilo 82 oseb, od tega 24 na intenzivni negi. Osem oseb je bilo včeraj odpuščenih iz bolnišnice, umrli pa sta dve osebi.

Skupno število umrlih je s tem naraslo na 79 ljudi. 205 oseb je bilo doslej odpuščenih iz bolnišnic.

Skupno je bilo v torek do polnoči opravljenih 44.435 testiranj.

Število pozitivnih oseb je skupno naraslo na 1353.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2020 ob 11:58 puurdi gost

      Ka de zdaj na vse tou pravo SDS dr. Andrej Trampuž . Napoved slovenskega infektologa v Berlinu Andreja Trampuža, da bo čez 14 dni v Sloveniji z novim koronavirusom okuženih skoraj 15 tisoč ljud.

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.04.2020 ob 13:26 gost

        Pa kakšne izpade in katastrofalne napovedi je imela SDS doktorca Bojana Beović. SRAMOTA OD DOKTORJEV, DA SE PRODAJO ZA POLOŽAJ.

        13 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.04.2020 ob 9:33 Mira V. gost

        Anonimnež puurdi kako bi vi komentirali 2 nesreči, pri kateri dva vlaka čelno trčita pri 150 km/h in drug primer, ko trčita pri 30km/h?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.04.2020 ob 12:55 topla voda gost

      Nič nede pravo v Nemčiji so ga povišali v primary doctor !

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.04.2020 ob 14:49 trampuž gost

      plačana ovca s strani bande, ki razpihuje bolezen. Peljem se naokrog, vsi zunaj delajo, po 5 -9 ljudi na dveh kvadratnih metrih, vodja iz mape razlaga, baba v očalih pojasnjuje, dva mangupa v kravatah opazujeta promet, dva v delovni opremi se naslanjata na lopate, en pa pripognjen nekaj "študira". O maskah ni govora, o razdalji še manj. In to gradbinci počnejo neprekinjeno, v okolici so naredili dve fasadi, vlada je pa z odlokom komaj v ponedeljek odobrila posel za fasaderje. Jebeš vlado, poslušajo jo še samo OVCE.gREŠ V TRGOVINO, TRGOVEC Z MASKO, 4 OD PETIH STRANK BREZ,, greš na banko, dva se komaj na pojasnilo varnostnika spomnita na ta "nagobčnik" itd, itd, itd, itd, Da ne govorim o lokalih, kjer se z druge strani vhoda "čejše" na polno.dA NE BO KDO MISLIL, DA TOŽARIM, NASPROTNO -podpiram vse omenjeno, VLADA SI PA NAJ ODLOK ZATAKNE ZA KLOBUK, še posebej Gantar, Hojs. Tonin. Pivec.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.04.2020 ob 14:53 gost gost

      Kama do pa zdaj te šteli ko jih iz Ljutomera premestijo v Ptuj? Valda bo v Pomurji številka okuženih padla, bo pa na štajerskem narasla ali :)?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.04.2020 ob 15:30 BUDALA - trampuž odgovor gost

      Pa evo tak na brzino ti odgovorin : Neizpodbitno je , da si tele .Nekaj nakladaš pa nimaš pojma , kaj govoriš , ergo spet si tele.Ker si tele oz .govedo ne moreš vedeti , da delavci na terenu ne rabijo mask , ampak le razdaljo 1,5 metra , seveda ti pišeš v maniri levako , kar tako na pamet , sorry , ampak res si tele , najpre si prečitaj zadeve , šele potem pametuj .

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.04.2020 ob 16:28 budala budali trampuž odgovor gost

      Ženska se hvali, da dnevno naredi 4 frizure po 42 eur, kako, če imamo odlok., pač desno nepismeno tele, a ne vidiš na "dveh kvadratnih metrih", kar pa spet neveš, kake dimenzije to so. In če je na tem prostoru 7 ljudi, verjtno mask ni treba. Res si desni neotesanec, bik, da ga ni v bližini, sicer si pa ipristaš desne vladne specializirane enote.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.