https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

V DSO Ljutomer znova nove okužbe, a tudi ozdraveli

24.4.2020  

V Domu starejših občanov Ljutomer so včeraj potrdili okužbo pri še dveh osebah.

V DSO je bilo včeraj odvzetih šest brisov, rezultati pa so potrdili okužbo pri še dveh osebah. Dodatno sta okužena en oskrbovanec in ena zaposlena oseba. Rezultati so pokazali tudi, da je ena oseba ozdravela.

Skupno je bila okužba z novim koronavirusom v DSO do včeraj potrjena pri 115 osebah, in sicer pri 84 stanovalcih, 23 zaposlenih v domu in 8 zunanjih sodelavcev. Okužbo pa je prebolelo 39 oseb, od tega 29 oskrbovancev in 10 zaposlenih.

Sicer pa oskrbovancev doma zaenkrat ne bodo selili in ostajajo v domu, je po včerajšnjem obisku povedal minister za zdravje Tomaž Gantar. Kaj je bilo še povedanega pa si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.