https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Z jutrišnjim dnem znova na delu zavarovalniški posredniki in avtopralnice

24.4.2020  

Vlada je izdala Odlok o dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji.


V Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji se v 2. členu v prvem odstavku na koncu 24. točke pika nadomesti z vejico, za njo pa se dodata novi točka, ki se glasita:»25. storitve zavarovalniškega posredovanja, 26. avtopralnice.«.

Z dopolnitvijo Odloka se med izjeme, za katere ne velja prepoved ponujanja in prodaje blaga in storitev, zaradi nujnosti sklepanja zavarovalnih pogodb, dodajo storitve zavarovalniškega posredovanja. Prav tako se v izjeme doda avtopralnice.

Ta odlok začne veljati 25. aprila 2020, so sporočili iz urada vlade.

Nekatere sprostitve gospodarskih in drugih dejavnosti sledijo 4. maja. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.04.2020 ob 19:01 ...... gost

      Najprej v Lendavo v avtopralnico, če tam gužva v Beltince, če tam isto pa v Mursko. In je vikend vö. Greš ob 8:00, vrneš se ob 14:00, kajti normalno, da te pajdaši, sodelavci tudi počakajo ob kakšni ribogojnici s kako pivo.Saj se itak družimo skoz celo sranje, sedaj pa super izgovor za prehod medobčinske granice. Sem slišal, da se bodo odpirale državne meje. Kko pizdo materino priti v Hofer v Avstrijo, če bom moral do granice 6x pokazati dokument za prehod OBČINSKE GRANICE???????????? Moram pa v Hofer v Avstrijo, ker je tam wc obesek 0,03 cente "falejši"

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.04.2020 ob 20:03 Lendavski nadvojvoda gost

        Gost,v trenutku se vidi,da si Balkanjero,seveda izobraženi ,. "u pič ...mater..".da si.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.04.2020 ob 20:27 gost

      Če imaš avtopralnico v svoji občini, lahko greš samo tam avto oprat, če je ni pa v prvo sosednjo občino z avtopralnico. Če je gužva moraš pač počakat.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.04.2020 ob 21:12 ..... gost

      KO BOM ČAKAL, RIBIČI ODODEJO

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.