https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Okuženih 6 oseb, umrla ena okužena oseba

27.4.2020  

Število okuženih z novim koronavirusom v Sloveniji se je včeraj povečalo za 6 oseb, umrla je ena okužena oseba.


V nedeljo do polnoči je bilo opravljenih 634 testiranj, od tega je bilo pozitivnih 6 oseb. Hospitaliziranih je bilo 80 oseb, od tega jih je bilo 22 na intenzivni negi. Umrla je ena oseba.

Skupno število umrlih je s tem 83. Odpuščenih iz bolnišnic je bilo skupno 221.

Število pozitivnih oseb je naraslo na 1402.

V nedeljo do polnoči je bilo opravljenih skupno 49.607 testiranj.

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2020 ob 11:23 gost

      Marš Janša pa SDS s touf vašof prepouvedjov gijbanja banda lopovska pokvarjena samo svoje ritoliznike ste si nastavili ka narod krmijo ...

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2020 ob 13:34 čondraš gost

        Prokleti Janša, prepovedal ti je gibanje tudi v Avstriji, v Švici, v Italiji, na Danskem, v ZDA, Angliji, na Škotskem, na Irskem...jebemti je moče ta Janša...leve toolovodarske jokice, naj vam zaupam en podatek iz Španije, pred dvema dnevoma so lahko otroci ZAPUSTILI stanovanja, kjer so bili zaprti vse od sredine Marca...jebemti Janša bog mater, kakšen vplivnež, špansko deco ja zaprl v stanovanje...pa debeli, pa ravno ti se najbolj sekiraš zaradi omejitve gibanja, ki si 24 ur že leta za računalnikom v svoji garsonjeri ?

        2 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2020 ob 13:31 čondraš gost

      V celoti FIFA priznava 211 nacionalnih zduženj in nacionalnih moških ekip, kot tudi 129 ženskih reprezentanc. ....to več kot imajo ZN članic. Nogometna prvenstva se igrajo zgolj še v 4-ih državah ( Na svetu aktivne le še lige v Belorusiji, Turkmenistanu, Nikaragvi in Burundiju, države ravno za tebe DEBELI.), drugje so odpovedana začasno zaradi koronavirusa...Ta Janša, ta Janša, to je vplivnež prve klase, celi svet je odpovedal fuzbal zaradi Janševega vpliva...vidite levaki zdaj kako ste mali in nepomembni ?

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2020 ob 14:24 gost

      Pa tvoji prijatelji, ki jih tak na velko hvališ, Hrvati, Srbi, Črnogorci in Makedonci imajo policijsko uro vsak dan in narod zaprt. Pa kak je to možno debeli???????? Ali ma tam tudi JAnša velik vpliv?

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2020 ob 14:35 gost

        Glej ga spreobrnjenca. A zdaj so ti pa tvoji sovražniki naenkrat za vzgled. Jaz sem pa mislil, da so ti vzgled napredne države Švedska, Nemčija, Danska, Japonska, Singapur, Kanada, ............. No, saj vi Janševi in cerkveni še vedno živite v gozdovih, čeprav vas je Janša klical, da pridete ven. Marjan Podobnik, Lojze Peterle , ........ so ga dobro razumeli zakaj jih je klical, zato so zraven pri nabavi mask in druge zaščitne opreme. Samo ti siromaček si ostal v gozdu.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2020 ob 16:23 res je gost

      čondraš, mislim, da tebi ne pomaga ni 100 Kacinov, pa 200 Krekov, pa 300 Beovičk, te psihiatrije, ki bi tvoj mozak popravila pa ne premore niti Slovenija. Na žalost se boš moral izseliti v tvoje naštete države in tam narediti red. Vse so povedal, ne ločiš pa problemov teh držav. Švedska ni prepovedala druženja manj kot 500 ljudi, a imajo kake probleme, Danci odpirajo vrtce - kdaj bomo mi v Sloveniji itd. Zato poglej vsako državo kaj dela, npr. Italija, trenirajo prvoligaši itd, ali tebi to nič. Tvoj moto je KARANTENA, bi pa želel, da ostaneš v njej še 2 leti in nam dokaži, da si to zmožen, nor si itak, mozak ti trohni, kajti če ti paše zaprt prostor si itak psihično neuravnovešen. In lahko nakladaš do mile volje, si le težki psihični bolnik, ki ljubiš TEMO.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.04.2020 ob 17:29 R gost

      Škoda ka so nan nej JANKOVICOVI riktali maske

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.04.2020 ob 19:58 gost

      Naj crknejo vsi levaki

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.