https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KORONAVIRUS

Se bodo šole in vrtci odprli 11. maja?

28.4.2020  

Po besedah ministrice za izobraževanje Simone Kustec bi se vrtci in šole lahko odprli 11. maja, vendar ne obljublja, da bo res tako.


"Verjemite mi, vsi si želimo, da bi se vrtci in šole čimprej odprli," je dejala Kustečeva. V najboljšem primeru bodo vzgojno-izobraževalne ustanove odprle 11. maja, je dejala. "Vendar vam tega za zagotovo še ne morem reči," ker je ta odločitev odvisna predvsem od epidemiološke slike v Sloveniji, spremljali pa bodo tudi, kaj se bo dogajalo v državah, kjer so šole in vrtci že odprli svoja vrata.

Počitnice bodo

Ministrstvu načrtujejo, da se bo to šolsko leto zaključilo, pa čeprav ob šolanju na daljavo. "Šli bomo na počitnice," je o tem, da učenci poleti ne bodo sedeli v šolskih klopeh, dejala ministrica.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.04.2020 ob 17:38 ...... gost

      malo še počakajte, ka si starši oddahnejo, pa vsaj do odprtja občinskih granic, kako lahko ti prečkajo, ko bodo šli po otroke, naši otroci pa ne morejo domov iz Maribora, jebemti sistem.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.04.2020 ob 19:09 Gost gost

      Ze je cas ka ste babice in detke ob zivce spravili,,ka bomo prisli do zraka ,,pa se nakako kavic skoknoli pa se kaksen trac,opravili,

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.04.2020 ob 21:13 Bimbo gost

      Kako bodo otroci odsli v sole ce mora biti varnostna razdalja mislim halo ce ze gredo v sole naj gred 23.6 po spricevala ocenjevanja na daljvao pa naj tudi nebo ker niso vsi otroci pošteni naša država ogroža mlajšo populacijo lp.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.