https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski zdravnik deležen groženj, a tudi močne podpore sokrajanov in kolegov

05.05.2020 ob 6:00  

Rihard Knafelj, pomurski zdravnik in član neformalne strokovne skupine strokovnjakov, ki je ocenjevala ponudbe ventilatorjev, je bil po svojem nastopu v oddaji Tarča deležen veliko pohval a tudi groženj.


Rihard Knafelj, sicer internista na ljubljanskem kliničnem centru, je zaradi kritik medicinskih ventilatorjev, ki jih je preko podjetja Geneplanet nabavila država, postal ena osrednjih osebnosti afere. S tem, ko se je v oddaji javno izpostavil, je Rihard Knafelj, ki sicer prihaja iz Beltincev, a že več let živi in dela v Ljubljani, javnosti požel veliko hvale pa tudi javne napade in grožnje. 

Knafelj je v oddaji Tarča med drugim pojasnil, da ventilator, ki ga je zavod za blagovne rezerve naročil pri podjetju Geneplanet, ni primeren za predihavanje bolnikov, ki potrebujejo nadzorovano predihavanje zaradi covida-19, njegovo sporočilo pa je nato močno odmevalo v javnosti.

Grožnje, ki so se ob tem pojavile, je Knafelj prijavil tudi policiji, vendar zaradi varovanja osebnih podatkov ta podrobnosti ni razkrilia. So pa pri policiji potrdili, da so prejeli prijavo groženj preko družabnih omrežij. 

foto: Občina Beltinci

Grožnje ostro obsoja tudi Zdravniška zbornica Slovenije. Ker so mu grozili celo smrtjo, v zbornici policijo pozivajo, da takoj ukrepa in ga zaščiti ter sproži preiskovalne postopke.  Kot so opozorili v zbornici, se je v Sloveniji nasilje, ki so ga deležni zdravstveni delavci, v preteklosti prepogosto jemalo premalo resno, zato je že prihajalo do najbolj tragičnih dogodkov, kar pa se ne sme več ponoviti.

Zdravniška zbornica pa je prejela tudi opozorila o neprimernih stališčih, ki naj bi jih v preteklosti na družbenih omrežjih objavil oz. delil Knafelj, za razjasnitev morebitne kršitve kodeksa zdravniške etike pa bo zadevo obravnaval odbor za pravno-etična vprašanja zbornice, so napovedali. Knafelj se je medtem že opravičil za objave, če je z njimi koga užalil, piše STA. 

Močna podpora v domačih Beltincih

Rojeni Prekmurec ima še posebej močno podporo v domačih Beltincih, podporno skupino pa ima tudi na družabnem omrežju Facebook, ki šteje že skoraj 12.000 članov. 

Foto: Podpora dr. Rihardu Knaflju (fb)

Prvega maja so se v Beltincih, v znak podpore domačinu, nekateri njegovi sokrajani podali kar na kolesa. Naključno neorganizirani ljubiteljski športniki so, kot so zapisali v skupini Podpore dr. Rihardu Knaflju, odkolesarili mini maraton med Občino Beltinci in blokom na Kocljevi ulici v Beltincih, kjer se nahaja stanovanje Knafljevih.

Ko dodajajo, so akcijo z navdušenjem podprli stanovalci samega bloka, slišati pa je bilo mnogo trpkih besed, razočaranja in besa »nad skorumpiranimi elitami v najvišjih državnih sferah«, kakor so sami zapisali, obenem pa sokrajanu izrazili odločno podporo.

Debevc Prašnar: Eden treh za katere bi si želela, da me zdravijo

V bran ga je vzela tudi zdravnica dr. Ana Debevc Prašnikar, ki se je na Facebooku zavzela za svojega kolega Riharda Knaflja. Zanj zdravnica pravi, da je eden najboljših intenzivistov v Sloveniji in je, kot je dejala sama »eden treh za katere bi želela, da me zdravijo, če bi bila bolna«. Trenutno ga v medijih vlačijo zaradi neumnosti, meni zdravnica in poudarja, da je dr. Knafelj tako dober zdravnik, da lahko jutri začne delati v najboljši bolnici kjerkoli na svetu.

Politikom med drugim sporoča: »Slovenci si take zdravnike zaslužimo, politiki pa si jih ne. Lahko se zgodi, da boste imeli infarkt in dr. Knafelj bi vas lahko reanimiral. Videla sem ga, ko je v 45 minutah sam izvedel tri težke intubacije. Za vsako je porabil 10 minut, bile so komplicirane intubacije, pri katerih je bila potrebna premedikacija

»Je zdravnik, ki je organiziral darovalce za kritičnega pacienta z akutno levkemijo, je človek, ki s svojega mobitela kliče za paciente, ki nikoli ne gleda na uro, kdaj se mu konča delavnik, ki nikoli ne zaračuna nadur, ki je je državi Sloveniji podaril na tisoče ur svojega dela. Ko je bil moj sošolec, je imel nižje povprečje od mene, a ne zato, ker se ne bi učil za ocene, ampak zato, ker je voluntiral ne vem koliko let, preden je postal zdravnik,« o svojem kolegu Debevc Prašnikarjeva. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2020 ob 7:13 čondraš gost

      Zgodba za zjokat, tipična levuharska pravljica, od tega da bi rad odrekel pomoč katolikom, do pravega angela. Človeku se v pogledu v očeh vidi da ima psihične težave ali pa uživa trde droge. Mislim da je najprej on grozil ljudem da jim ne bo pomagal ( torej jih bo prepustil smrti), nekaj podobnega je storil direktor bolnišnice SG in je podal odstopno izjavo, čakamo na Krofna da bo sledil higienskim standardom, aja, tega pri zdravnikih skoraj ni, sploh če je krofelj na " pravi strani " . Grožnje s smrtjo seveda niso sprejemljive, četudi se gre zgolj za FB izbruhe, upravičeno jeznih ljudi, ki bi pa omenjenega kljub opravičilu ( vemo da se ni iskreno opravičil ampak zgolj zaradi tega da bi službo obdržal ) morali kazensko ovadit. Res pa je tudi da se vidi v primerjavi z zdravnikom s SG, da nismo v Sloveniji pred zakonom vsi enaki, no to že vrabčki dolgo čivkajo, je LEVA "pravica" in je DESNA krivica, tako to gre pri nas. Sicer pa vemo , podobni hepan kot GALE_B, podjetja ki jih je sam forsiral niso dobila posla zdaj pa cmera užaljen po TV..Krofelj raje nam kaj zaupajte o tem kako k vam s kuvertami prihajajo predstavniki Novartisa, Krke, PLive itd...povejte nam kaj več o zdravniški praksi kako že gre to...danes kuverta od Novartisa p predpisujete njihova zdravila 3 mesece oz.dokler ne pride nekdo s Krke z debelejšo kuverto, potem pa gremo predpisovat zdravila od Krke itd...zdravniki imajo toliko masla na glavi in takšne kupčije so stalna praksa, da bi gospod Krofelj mogel predvsem, modro molčat.

      27 44 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 11:05 gost

        Poglej ti v oči tvojemu puklastemu Jančiju. Boš marsikaj opazil v teh očeh. Neverjetno kako lahko cerkveni nizko padete. Dalje ne bom pisal, ker je škoda mojega časa za tako pokvarjenega človeka kot si ti.

        19 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 11:35 Čudo gost

        čondraš, tebi manjka razuma in človečnosti. Pojma nimaš o ničemer, razširjaš pa butasto propagando, v katero verjamejo samo “verniki” tvojega kova, ki misliti ne znajo. Takih sem se nagledal v socializmu, ki so samo ponavljali, kar jim je naročila centrala. Nekateri to počnejo še danes. Pa se ti sploh zavedaš, kaj pišeš?

        15 10 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.05.2020 ob 7:33 Gost gost

      ,,, condras,,, budalo nevzgojeno zakaj le taka živčnost. Človek je povedal resnico in samo resnico. Seveda ljudje ki za golaž keroga van tala pret volitvami vas posrani,,, princ teme,, tega ne razumete. V

      30 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 7:43 čondraš gost

        Pa kakšna resnica, to je navadno nagajanje..vprašaj mojstra o resnici kako predpisuje zdravila in koliko dobi od farmacevstkih lobijev, da čujem če ima jajaca za resnico od katere bo sam imel škodo ;). Levuharji, znani hipokriti, moralo zganjate samo ko je treba nekoga blatiti. Še vedno čakam da bo tip ki bi je versko sovražen, dal odpoved.

        22 29 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2020 ob 7:51 Condras gost

      Ti si 300 svetlobnih let za realnostjo. Tudi odgovorni v celjski bolnišnici so izjavili, da ventilatorji potrebujejo dodatno opremo (s temi v navezi je tudi žena princa teme), torej ventilatorji nikakor ne stikajo, se več direktor firme Bitenc umika prekinja pogodbo, te firme, ki je SRANJE nabavila. In pomočnik princa teme Kacin izjavi, da so ventilatorji dobri. FIRMA UMAKNE POGODBO, KACIN LAZE VSRM DRŽAVLJANOM IN TI NEVZGOJENO ZDROGIRANO V NULO TELE TO ODOBRAVAS. Tebi ne pomaga več niti debeli božiček Kreft, od katerega si tudi prejel drogo, saj več neveste desni voluharji kaj ste včeraj jedli.

      17 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 8:23 čondraš gost

        Ja in kaj zdaj če potrebujejo ventilatorji dodatno opremo ? Tudi drugi jo, to ej navaden larifari...pred korono so se kupovale škart robe pa so seveda bili levaki na oblasti pa ni bilo problema kaj ? V vsakem zavodu, v vsaki bolnišnici se vsak emsec naročajo ne samo neuporabne, ampak tudi nepotrebne reči, vse za sklenitev posla...kje ti živišm, na MArsu ? Pojma nimaš kako potekajo zadeve, ti bo Krofelj vedel s prve roke povedat, kdo bi vedel bolje povedat, kolikor je znano njegov favorit ( očitno finančna podpora v teh hudih časih :), ni bil izbran na razpisu, potem pa je sledilo maščevanje...jaz ne vem kaj počne desnica, GALE-B in Krofelj bi že zdavnaj bila brez služb če bi bili na oblasti levi in bi nagajala omenjena levuhom na oblasti. Janša je zelo neaktiven na tem področju in ne vzpoztavi reda in discipline. Ne o drogah lepo prosim, tudi to ti ni znano kako levi politiki in privrženci zlorabljate droge...ejej, ti nisi na tem planetu doma, kaj ?

        17 22 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.05.2020 ob 7:53 oldgringos gost

      sds-ova trobila se že oglašajo pa Janči še sploh ni dal znak za napad.

      23 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.05.2020 ob 7:56 Condras popravek gost

      Ventilatorji ne funkcionirajo brez dodatne opreme, ki je že v celjski bolnišnici obstajala. To so dejstva, ki jih podajajo odgovorni v bolnišnici, ne ti nevzgojeno brez šolsko tele, imaš časa na pretek da tako obširno zavajajoče nakladaš. Tebi bi takoj moral Janša odvzeti socialno pomoč in te poslati v pizdo materino nevzgojeno.

      12 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 8:21 Gost2345 gost

        Ti pa novinari nakladate. Sploh znaš za kakšo dodatno opremo se ide? Če be slučajno v bolnici kisik svalil(to so tiste cevi napelane v vsaki sobi)te be se te dodaten kompresor vklopo. Ali v bolnice še v življenje nej kisik svalil. Nej na pamet levonja

        11 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.05.2020 ob 8:01 Condras gost

      Vsi, ki sem vas do danes užalil oprostite. Levi imeli ste prav, sam sem dojel, da desni lažejo, kar nazorno začnejo prikazovati evropski novinarji. Jaša res stopa v čevlje Orbana, torej diktatorja in to ni dobro za državo.

      17 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 8:16 Gost2345 gost

        Sploh znaš za kakšo dodatno opremo se ide? Če be slučajno kisik svalil v obstoječon omrežje(to so tiste cevi napelane po bolnice). To se še pa v zgodovini bolnice nej zgodilo. Nej na pamet levonja

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 8:24 čondraš gost

        U kako si izviren debeluhar, očitno že na robu obupa...-če bi Janša bil na nivoju Orbana bi si ti danes v čuzi zobe prešteval kolikor bi jih še imel.

        11 9 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.05.2020 ob 8:05 Gringo gost

      Gospod Knafelj, ne boj se - stroka je nad desnimi, nad jansizmom, ne bodo dolgo vladali, za lopovscino jim bo sodil narod.

      20 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 8:24 Gost38339 gost

        Lejko je on neven kakšen doktor ali znamo ka dela kontra. Namesto ženske ma rajši moške. Prvi dokaz ka se je nej praf odločo

        18 21 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 8:27 čondraš gost

        Stroka, leva stroka ? Mislil si leva STOKA, aj leva stoka je nad vsem v tej državi. Stoka nevezana.

        9 9 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.05.2020 ob 8:33 SOSED KNAFLJA gost

      SE POPOLNOMA STRINJAM S TEM KAR JE NAPISAL ČONDRAŠ Zgodba za zjokat, žalostna, tipična levuharska. Poglejte njegov FB pa vam bo vse jasno, sam kot njegov sosed Beltinčanec, sem imel možnost opazovati odraščanje tega dečka, dokler je bil še v Beltincih, že tedaj je bil "upornik" posebnež ampak ker je pač oče zdravnik je tudi on moral postati zdravnik, kak je prišel do tega je dolga zgodba. Zdaj je torej zdravnik, poklic zdravnika je poslanstvo pomagati sočloveku. Kaj si privošči zdravnik Knafelj ? javno žali in odreka pomoč kristjanom in to kljub temu, da je vso svojo mladost preživel v Beltincih med kristjani. Glede na to, da sem njegovega očeta redno videval pri maši me res zanima njegovo mnenje do sina. Ker je verjetno v zdravstvu imel malo dela, se je pridružil Šarcu že ob ustanovitvi stranke, bil celo kandidat za ministra. NI RES KOT PIŠETE, DA GA PODPIRAJO KRAJANI IZ BELTINEC spet ena tipična levičarska laž. Knaflja podpira v Beltincih 5 ljudi in vsi so člani stranke levica - zanimivo in za vas levičarske pisune je 5 ljudi večina domačinov - spet tipično levičarska. Na koncu samo toliko, naj Knafelj pometa najprej pred svojim pragom, ker ima kaj za pometat, ne pa da širi nestrpnost in prebivalcem Beltinec je tak v SRAMOTO.

      28 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 9:40 gost

        To pa kar gospod škof dovoljuje v vaši fari, to vam ni v sramoto!? Kdo bo odgovarjal za 150 000 eur keri falijo v župniji!?

        24 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 9:50 Gost gost

        Širiš laži. Ali Dr. Knaflja sploh ne poznaš osebno ali pa si po naravi tako zelo škodoželjna in sovržna oseba.

        15 12 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 11:59 gost

        Velika sramota za Beltince je škof, ki podpira zlobno ravnanje ravnatelja glasbene, Mateja Zavca! Dati nekomu 3 ZAPOREDNE ODPOVEDI, KAZENSKO GA OVADITI in delati se kot ,da nič ni, še se podsmehovati vsem je več kot sprevrženo obnašanje! Zmetati denar, VELIKI DENAR, 150 000 EUR

        17 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 12:10 gost

        Velika sramota za Beltince je škof, ki podpira zlobno ravnanje ravnatelja glasbene, Mateja Zavca! Dati nekomu 3 ZAPOREDNE ODPOVEDI, KAZENSKO GA OVADITI in delati se kot ,da nič ni, še se podsmehovati vsem je več kot sprevrženo obnašanje! Zmetati denar, VELIKI DENAR, 150 000 EUR , in to od darov vernikov za napake podlega Zavca je več kot preveč! Gospod škof, najlepša fala kar krijete hrbet temu pokvarjenemu ˝VERNIKU˝! Fala , da s tem prispevate sramoti naših Beltincev!

        16 7 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.05.2020 ob 8:35 Gost38339 gost

      Nega serpetinška po tv zdaj ga pa moreš na süjo drkate?

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.05.2020 ob 8:45 Gost38339 gost

      Ajde čondraš ge je replika od beltičara

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.05.2020 ob 8:54 S0nce gost

      Vsi bedaki,,, princa teme,,, zjutraj ob 7.00.porocila. Avstrija, Francija, Nemčija Britanija,, itd,, vas jebeni princ teme,,, stopa nasproti jebenomi orbani. To poročajo tuji novinarji kere vas pizdek ne more utišati pavij bedaki zdrogirani

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 13:47 čondraš gost

        Seve za tem poročanjem niti slučajno ne stojijo levi slovenski novinarji :), žvižgači za tuje leve medije. En mentalni invalid od teh novinarjev si je za hujskanje celo prislužil neko nagrado.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.05.2020 ob 9:19 Javni Sektor gost

      Pozdravljeni. Kaj bi radi?!!! Govna govnarska. Počivalšek in lopovi. Komaj so cakali da pridejo na oblast. V imenu renoce si poglejte vsi SDS. Pa trgovci s smrtjo.... Dajte no mir še otroci vejo ko jih poslusajo in gledajo vedo da se krade.

      11 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.05.2020 ob 9:20 gost

      Princ teme Ozzy. Osbourne. Ti jebe tvojo kurvinsko mater pa fuka v tvoj posrani komunajzarski gobec. Crkni govno smrdljivo ze enkrat.

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.05.2020 ob 9:20 blond22 gost

      in ta doktorca je isto tako butasta blondinka kot on. da bi pa namesto jezusa omenil alaha,b i že morda bilč mrtev,g lede na to kako vročekrvni so muslimani. sicer pa le kako bi se počutil,d a,u pacient reče jaz pa vas nočem za zdravnika, ker ste gej. naj se malo zamisli-bi mu to pasalo? upam, da se zdraviška zbornica korektno odloči in mu vzame licenco z ogromno sankcijami. ker drugo si ne zasluži pa ne glede na to kako obračamo zadevo.

      14 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      05.05.2020 ob 9:34 Javni Sektor gost

      Še nase 3 generacije bodo plačevale grehe. Komunajzer je bil prvi on

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      05.05.2020 ob 9:59 Faran gost

      https://www.domovina.je/ventilatorji-siriusmed-r30-dovolj-dobri-za-francoze-britance-in-nemce-ne-pa-tudi-za-slovence/

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      05.05.2020 ob 11:24 Občan! gost

      Vsi vi, negativni komentatorji, v dno pokvarjene duše vas mora biti sram. Posebno Beltinčani, sram vas bodi. Vsak domačin, ki je v svojem življenju in poslovni poti nekaj dosegel, ima najmanj spoštovanja ravno doma, v domačem kraju. Sosed, ki tako grdo govori o svojem sosedu ni vreden, da ga dež namoči, ne pa slučajno, da sonce posije na njega. "Ljudje", razčistite pri sebi, pometite pri sebi, kot nekateri pišete in bodimo ponosni, da imamo takšne LJUDI, kot je dr. Knafelj. Če bi bilo več takšnih, kot dr. Rihard, bi lahko bil raj že na zemlji. Bravo dr. Rihard, poštenost je največja vrednota, kar tako naprej!!!

      21 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      05.05.2020 ob 11:56 gost

      Janševi in cerkveni, dajte si dopovedati, da je KOMISIJA, v kateri je bil stranki SDS zelo naklonjeni dr. Noč, odločila, da so ti ventilatorji neprimerni za ventilacijo bolnikov c covid - 19. Vsi zdravniki, ki v Sloveniji nekaj pomenijo, se strinjajo z mnenjem te komisije. NIKOLI ta doktor ni izjavil, da kristjanom ne bi pomagal. To je vaša nesramna LAŽ. Zapisal je samo vic o ventilatorju. Moraš pa imeti nekaj v glavi, da ta vic razumeš.

      18 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      05.05.2020 ob 11:59 Okolica Beltinec gost

      Bravo Rihard. Z moje strani imaš vso podporo.

      17 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      05.05.2020 ob 12:06 sibil58 gost

      ...morda je res strokovnjak, vendar v glavnem je "ideološko obremenjen" , zato ni primerno da se obnaša, kot da je podal nepristransko mnenje. Je levičar, le poglejte si njegove pretekle aktivnosti na omrežjih, vse vam bo jasno.

      13 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      05.05.2020 ob 12:16 res je gost

      v Slovniji cerkvenjaki največja govna, ne sledite Bogu, AMPAK POHLEPNIM PRIDIGARJEM, zaradi katerih je 30% Slovencev v 15-ih letih cerkev odkrižalo. Cerkev je Bog, ne kurvaraj, pohlep, kradenje imovine itd. Sramota, sam po teh pizdarijah že nisem cerkve obiskal nekaj let.V cerkvi se krepi sovraštvo, opravlja druge ljudi in to taki, ki bi o sebi morali največ povedati, kaka sranja predstavljajo družbi.

      16 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      05.05.2020 ob 12:37 kdo od teh gost

      pizda vam materina, ki so vodili tiskovne konference ni desničarsko usmerjen, kdo od teh, ki so nabavljali opremo -neprimerno, cenovno preplačano, prevečno ni desničarsko usmerjen? Kako bi lahko sploh nekdo, ki ni desničarsko usmerjen sodeloval pri koronoviruškem dobičkarstvu, jebemti blesav narod. Odprite obzorje, poglejte medije drugih držav, kaj pišejo in govorijo o Sloveniji. V drugih državah se dela brez posrednikov, tako ni dobičkarstva, navadno laično premišljevanje: sem človek ki sem odgovoren za neko robo - prijatelj me pozove, če ga rabim, medtem sem ža v navezi z - nekom, ki dobavi. Plača odgovoren za robo, zadnji, ki nabavi malo več zahteva - na koncu se odgovoren strinja, SAJ PREJME TUDI KAKEGA TISOČAKA NAZAJ V SVOJ ŽEP. Posrednik pa, če je normalen skasira od odgovornega in od dobavitelja. Cerkvenjaki, pojdite v miru in Janši z njegovo tolpo povejte, naj ne nateguje narod, ker lažnivci niso ljudje, ampak govna.

      14 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 13:31 desni gost

        kapa se prižigaš ti ??? komu mater....?? aha tvoj iq, levi.. kam ste že pospravili levičari 5 miljard aha banke, pa kam še?? tu tulite zdaj za par tisoč eurov... prek 20 let ste na oblasti, imate pod sabo vse institucije, sodstvo..... zdaj pa vam za kratek čas vzamemo oblast pa že konec sveta... tele tudi tuli ko mu vzameš cecek vstan, to je zdaj isto tak lp pa kulturno se obnašaj drugič, hvala...

        16 13 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 13:54 čondraš gost

        Glej kak ste histerični in fauš, lahko bi tudi vi levi kradli, čeprav kradete Slovencem že 30 let, ni vam nikoli dovolj, a kaj ko vas je Šarac pustil na cedilu, na njega bi morali biti jezni ker ne morete zdaj an veliko krast. Sama favšija.

        11 12 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      05.05.2020 ob 13:05 Čondraš gost

      Res je San budalo, tele zlajfaš pa še bi se kaj našlo. Ker San zagovarjal tega,, bedaka princa teme pizdek ptignjenuga. Vsi levo usmerjeni prosim,,, oprostite mi res me je zdrogiral.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2020 ob 13:50 čondraš gost

        levi debeli bebavi, če že pišeš v mojem imenu se vsaj toliko skoncentriraj in piši kot čondraš, ne pa kot Čondraš...fore s krajo imena, tvojega,s mo uporabljali že lani,si pase in kradljivec idej, tipičen levuhar.

        6 9 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      05.05.2020 ob 13:51 DF gost

      Sem kounajzar, Debeli fuknjenec, imam posledice z otroštva, mati me ni dojila s svojim mlekom, negome je dojila svinja z naše štale.

      3 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      05.05.2020 ob 14:25 Sonce gost

      Zgodovina naše ljube Slovenije,,, afera orožje depalova vas, prodaja merkator, patria osemkolesniki, sanacija bank, s posoja denarja Bosna, še in še bi lahko naštevali, ampak bodi dovolj.,, glej ga zlomka gdo se skriva za temi diploma sam,,, princ teme,,, samo on z svojimi hlapci usranimi.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      05.05.2020 ob 14:37 naci gost

      Böltincan je v sramoto levica, tista s čupo, pa takšni doktori tudi!

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      05.05.2020 ob 14:46 gost

      Sonce jebem jaz tebe usrano.Šarec vas je pustil na cedilu - zdaj pa so vsi krivi samo on nič.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      05.05.2020 ob 14:55 Sonce gost

      Komentar,,, 14.39.,,sonce je zašlo tebi,, ker te vodi posrani,,,, princ teme.,,

      4 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2020 ob 8:32 luna gost

        sunček, tudi tebe vodi Janša in te bou še dugo vodo, do naslednjij volitef in še dele. Kap te bou!

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      05.05.2020 ob 20:08 gost

      Pa kaj je z teu narobe ka si cisto obseden z tem tvojim princem????? Ti si rejsan prizadet. Nej cuda ka neksi popizdavlejo. Tou se strinjam z ovim ka ti jebe vse po spisku Ka Ozy Osbourna ki je edini pravi princ teme nema nikse veze z Janso. Ta primerjava nema v riti mesta in z tem si se mi zasral do kunca. Prej sem ti se kak. Plus dal zaj pa nikdar vec ka mojega idola Ozzya primerjas Janso. Jansa je Jansa Ozy Osbourn pa je eden in edini princ teme. Tak je skouz bilo in de ostalo. Samo ti si svoja pravila. Neksa zmislavles pa brezvezne vzdevke davles ka v riti nega mesta. Sploh znas sto je Ozzy Osbourne?? Dvomim. Pusti mojega Ozzya pri miru in ne primerjan neksoga Janso z njim. Meni si se zasral do kunca z tem princem. Pojma nimas zakoj se ide. Jebo te princ v svim pozama.!!!!!!!!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      05.05.2020 ob 21:54 Xy gost

      Samo nekaj: bil zaposlen v bolnišnici, videl marsikaj. Potniki raznih farm. Družb letali okoli zdravnikov, rihtali potovanja v eksotične kraje na"razne simpozije", nosili kuverte, samo da so se njihova zdravila pisala. To se je godilo že pred 25 leti In se prej. Včasih so bili pravi prepiri, katera od zdravnica bo kam potovala. Ka je pa "na simpoziju slišala" ni nikdar povedala, le, da so jo v Avstraliji nadlegovale muhe. Temu in se čemu smo bili priče. Vsakodnevno so letali potniki z kufri z čudnimi vsebinami.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      05.05.2020 ob 22:55 gost

      Problem levuharjev je da je JJ na oblasti in ne oni , levuharji.Pa še en večji problem je levuharji se začnejo zavedati da bo JJ na tej poziciji ostal KAR LEP ČAS.Rdeča ladja se začenja potapljati,ko se bo dokončno POTOPILA jo je treba DOBRO OBTEŽITI ,da se nikoli več ne prikaže na površini.V SLO bo takrat sonce sijalo z drugačno močjo. Vse samo levuharjev NIKOLI VEČ.PARAZITOV JE BILO DOVOLJ - PREVEČ.

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      06.05.2020 ob 9:01 gost

      JANŠA bo po interpelaciji POČIVALŠKA, ki je na korumptivni način nabavljal maske dal možnost, da se interpelira celotna vlada.JANŠA mora zginiti iz slovenske politike, ker se obnaša kot FIDEL CASTRO ter isto kot vsi korejski dosedanji predsedniki.To je resnica.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      06.05.2020 ob 12:18 gost

      Ti si TELE

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      08.05.2020 ob 15:02 gost

      Nobene podpore pri sokrajanih nima razen nekaj bebčkov, ki so nepomembni in jih lahko prešteješ na prste ene roke.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      17.08.2020 ob 8:56 tth gost

      Knafelj je dal med drugim tudi zeleno luč za nabavo tega ventilatorja, kot član strokovne komisije. Nabavilo ga je pa Gorenje ... vse jasno, če poznaš ozadja.In hkrati se javno izpostavil proti ventilatorju "vlade", ki ga je označil sprva za manj primernega, potem še kot neprimernega in s tem prilil bencin na ogenj za protivladno gonjo. In glej ta bumerang: popolnoma neprimeren in življensko nevaren je dokazano tisti, ki ga je on označil za primernega.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.