https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tekmovanja v MNZ Murska Sobota končana

5.5.2020  

Tekmovanja v vseh ligah Medobčinske nogometne zveze Murska sobota, so za leto 2019/2020 končana.


Vsa dejstva kažejo, da se situacija v zvezi s koronavirusom ni umirila do mere v kateri bi se tekmovanja lahko nemoteno nadaljevala, zato je Izvršni odbor MNZ Murska Sobota sprejel sklep o zaključku tekmovanj v vseh ligah MNZ Murska Sobota za tekoče leto 2019/2020.

Kot so zapisali, je vodilo za odločitev tudi sklep Nogometne zveze Slovenije (NZS), ki je povezan z zaključkom tekmovanj na amaterski ravni na nivoju NZS.

O načinu in sestavi lig MNZ Murska Sobota, za sezono 2020/2021 bo odločal izvršni odbor MNZ Murska Sobota. Prav tako pa se bo pri odločanju o sestavi lig, sledilo usmeritvam in sklepom NZS pri sestavi lig.

Po 13 krogih je na vrhu Serdica Kleparstvo Šinko s 33 točkami, prav toliko točk je zbral Hodoš, vendar je imel manjšo razliko v zadetkih. Na tretjem mestu je Kema z 31 točkami, na četrtem pa so končali Bakovci z 29 točkami.

*Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2020 ob 11:40 Weaver gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/KyhBlpP   

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.