https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik električnega kolesa hudo telesno poškodovan

05.05.2020 ob 12:35  

Na puconski ravnici je prišlo do ponovne prometne nesreče.


Zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču

Danes malo pred 12. uro je prišlo do prometne nesreče med voznikom električnega kolesa in voznikom tovornega vozila. Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da se je voznik električnega kolesa peljal po lokalni cesti iz smeri naselja Sebeborci v smeri križišča z regionalno cesto Vaneča – Murska Sobota. Ko je opazil, da se po glavni cesti iz smeri naselja Vaneča pelje voznik tovornega vozila je močno zaviral in zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču. Skupaj s kolesom je drsel po vozišču in v križišču trčil v zadnje levo kolo tovornega vozila, ki je zavijalo proti naselju Sebeborci. Voznik električnega kolesa se je v prometni nesreči hudo telesno poškodovan, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

"Ob 11.49 sta trčila tovorno vozilo in kolo z motorjem na relaciji Nemčavci–Vaneča v občini Moravske Toplice. Poškodovala se je ena oseba. Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP ter policiji," navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

*Foto: Radarji v Pomurju

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.05.2020 ob 20:52 goričanec gost

      skrajni čas za izgradnjo rondoja.Mislim da bi rešil veliko življenj.

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2020 ob 8:42 Joužek gost

        Križišče je povsem pregledno. Razen takrat, ko je na njivah ob njem posajena koruza. Kriva je nepazljivost, ne križišče. Tudi v krožišče se lahko kdo zaleti, če ne pazi.

        10 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.