https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Nogometaši Mure končno spet stopili na nogometne zelenice

11.5.2020  

Nogometaši Mure so po skoraj dvomesečnem premoru zaradi epidemije koronavirusa, končno spet stopili na nogometne zelenice in začeli s ponovnimi treningi.


Svoja vrata je po skoraj dveh mesecih (8. marca je bil odigran zadnji 25. krog v Prvi ligi Telekoma Slovenije), odprla tudi Fazanerija. Danes so se tako na zelenico vrnili nogometaši črno-belih ter začeli s ponovnimi treningi. 

Kot je dejal trener Ante Šimundža so vsi že komaj čakali da se končno lahko vidijo pa dolgotrajni pavzi. Za začetek bodo treningi potekali tako, da bodo igralci razporejeni v manjše skupine, klub temu pa si seveda želijo, da se bodo čimpej lahko približali normalnim skupinskim treningom. Kot dodaja, je sedaj dosti več logističnega vpeljevanja, da lahko zadovoljijo zdravstvenim kriterijem. 

 

»Sedaj je bila tudi dolga pavza, zato bo več pazljivosti, da se ne zgodi kakšna poškodba«, je dodal ter obenem pohvalil igralce, ki so po njegovih besedah "tole pavzo" oddelali zelo dobro in na zelo visokem nivoju, vsekakor pa so individualni treningi in teki, popolnoma nekaj drugega, kot trening na samem igrišču.

Iz dane situacije pa so povlekli tudi nekaj dobrih stvari. Tako se na nogometne zelenice po poškodbi vračata vratar Matko Obradovič in Marin Karamarko, veliko bližje povratku je tudi kapetan Alen Kozar.

Nogometna zveza Slovenije ima tri scenarije za nadaljevanje sezone PLTS in sicer 23. maj, 30. maj in 6. junij. »Prvi datum bo verjetno odpadel, tako da pričakujemo da se bo začelo z 30. majem ali najverjetneje 6. junijem. Vsekakor pa upamo, da se bodo lahko čimprej začeli skupinski treningi, s katerimi bi rabili še kakšne tri tedne, da se nekako vrnemo v ustaljen ritem," je dejal Šimundža. 

Igranje nogometa brez navijačev bo po besedah trenerja popolnoma drugače, popolnoma novo. »Morali se bomo vsekakor privaditi, vendar je konec koncev navsezadnje pomembno to, da se vse skupaj začne

Pri tem upajo, da se z vsemi ukrepi, čimprej približajo povratku navijačev in gledalcev na tribune. Pozdravljajo tudi gesto navijačev, ki imajo zamisel, da bodo kljub temu, da ne morejo priti navijat na tribune, vseeno kupili vstopnice ter tako pomagali klubu. »To je odličen pokazatelj, neverjetne simbioze in pripadnosti med klubom in navijači,« zaključuje Šimundža.  

Pogovarjali smo se tudi z Amadejem Marošo, ki je dejal, so se v dvomesečni pavzi, čim bolj želeli prilagoditi in doseči željene plane tekom individualnih treningov, vendar je kljub temu velika razlika trenirati vsak sam ali v skupini.

Kot je dejal, trenirajo zelo postopoma, ravno zaradi tega, da nebi prišlo do nepotrebnih poškodb. Dodaja, da si igralci želijo, da se sezona čimprej začne, kljub temu pa bodo na tribunah pogrešali navijače, ki so njihov 12. igralec. »Vzdušje bo vsekakor drugačno, a se bomo morali privaditi. Upamo da bodo lahko čimprej prišli

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.05.2020 ob 14:08 Kulica gost

      Jaoj, spet bodo letele petarde

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.05.2020 ob 14:13 gost

      ........ pijani starci na južni tribuni za golom se bodo pa drli kak živali.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.05.2020 ob 15:38 Gost gost

      Hudo so začeli zaj du sigurno v Evropi spilali.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.05.2020 ob 17:49 Zemla nuca gnoj gost

      Df vleži se dol...ker zemla nuca gnoj🙈🙈🙈

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.05.2020 ob 18:48 Ne laži gost

      To mi delaj sakši den bar trije prispevki o Muri. Ka do se škodljivci trgali do onemoglosti. Idemo Mura po pokal pa v prvenstvi glij tak.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.05.2020 ob 19:16 gost

        Ne bodi tako skromen, vsak dan najmanj sedem člankov o Muri. Da bo Mura državni in pokalni prvak pa že deca v vrtcu znajo.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.05.2020 ob 19:57 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Jaz znam tüdi lopto brcati sem se naučil, ka drugega nejasen znal

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.05.2020 ob 20:04 Zemla nuca gnoj gost

      Lendavski naddrek ti vse ka znaš je smrdeti oziroma zaudarjati ker za drugo nisi izšolan😱😱😱prasica zaražena jebem te v usta

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.05.2020 ob 20:56 gost

      Vlak za Evropo je že odpeljal Mura je pa ostala na postaji in čaka ko bo prišel naslednji vlak NA ŽALOST NI PRAVOČASNO STOPILA NA VLAK.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.05.2020 ob 7:24 gost

        Kaj kvasis Evropo bo dobila prek bokala, drugoligase pa bo ja odpravila ,pa nis neki navijac Mure gledam realno, ti si cudak.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.05.2020 ob 0:05 gost

      MURA MURA samo naša MURA.In nobeden drug.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.05.2020 ob 10:53 gost

      Meni se zdi,da tvoja glava je čudaška,kjer ne vidiš realne slike pa sam sebi zatiskaš oči

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.05.2020 ob 16:02 Macko gost

      Malo zdaj totalno druga tema, san velki navijač pa podpiran vse ka dela vodstvo, ampak ali je resno tak težko zaposliti ali najete kakšnoga poštenoga oblikovalca/ grafičnoga designera? Najnovejši primer žoge, dobra ideja, ampak žoge pa zglednejo kak če bi jih nariso osnovnošolec pri učni vri računalništva. Črno bele kocke pa gor počen grb(stari, zakoj nej novi?), in brezvezen napis v Arial black microst word pisavi. Takoj bi kupo žogo ampak takšnoga skropucala ka je nešče napravo v 5 minutaj pa nemren doma gledate.. vse kama počite gor murin logo še nemrete imenovati navijaški izdelek, ali mamo prekmurci rejsan tak slab okus?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.05.2020 ob 17:17 gost

      LENDAVSKI NADVOJVODA PRAV SI NAPISO KA ITAK DRUGEGA NIČ NEZNAŠ V ŽIVLJENJU SAMO LJUDI FUKAT V ŽIVI MOZAK MAGARČE JEDNO GLUPO PA ŠE ŽOGE NEPOMNIŠ BRCNIT KAJ ŠELE DRUGO IDI NA POSTAJO TAM MAŠ SVOJO REZIDENCO NA WC NA AVTOBUSNI POSTAJE V LENDAVE TAM ŽE V VRSTO STOJIO SMRDUH KAK ŽE IDE 3 4 MURA MURA MURA MURA

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      12.05.2020 ob 17:46 gost gost

      Ja super to rabi narod od tega se živi vse ste pozaprli fuzbal je pa res potreben sram vas bodi vlada ali kdorkoli diktira z takimi neumnostmi se prosim umaknite iz javnosti saj niste vredni pečenega groša vsi ste samo kup nesposobnih kretenov ki živite na račun delavnega naroda sami pa ne veste prav ničesar niti za svojo umazano rit sami ne poskrbite kajti ropate ubogi narod tistim ki so lačni jim povejte naj gredo gledat fuzbal sram vas bodi kreteni.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.05.2020 ob 16:19 gost

      Za MURO še ni odpeljal vlak za EU.Iz lendave pa pelje vlak za PEŠTO.to je vaša EU.Naj mi kdo napiše koliko krat nas je nafta predstavljala v EU.MURA ::CSKA Sofija takrat ste bar v lendavi začutili EVROPO.Takrat in nIkoli več. NIKOLI.tudom NIKOLI.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.05.2020 ob 16:25 Hadik gost

      Pa ,bedačeki,komu pa je sploh manjkal fuzbal te čase,nikomur.Kaj pa Mura sploh pomeni,nič.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.05.2020 ob 16:49 Breskvica gost

      Hadik alias Df nismo vsi kak ti zafrustrirani v zatohli sobi z ukradenim geslom za wifi!!! Nam fuzbal pomeni nekaj....in to ni zločin. Pejt mal na zrak, prasica!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.05.2020 ob 16:51 Zemla nuca gnoj gost

      Df že spet si po gobcu dobil pizda !!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.