https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vlomili v tri starejše vinske kleti

13.05.2020 ob 7:54  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru na javnem kraju ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri vlome v starejše vinske kleti na območju Pinc. Ugotovljeno je bilo, da v objektih ni bilo vrednejših predmetov in je nastalo za okrog 150 evrov škode.

V Murski Soboti so obravnavali goljufijo, v Ljutomeru poškodovanje osebnega avtomobila. Zasežena sta bila bankovca za 500 in 10 evrov, za katera obstaja sum, da sta ponarejena.

Neznani storilec je včeraj iz trgovine v Murski Soboti izvršil tatvino kozmetičnih izdelkov v skupni vrednosti okrog 750 evrov.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2020 ob 11:58 gost

      DF vlamla v kleti in krade slabo vino.Df če vlamlaš v kleti,še ne pomeni ,da imaš vikendice ,to ni tvoje veš

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.05.2020 ob 14:17 NAJ BO gost

      Tega bo čedalje več, pride drug virus . migranti, pa vam kleti "razčesnu", nič ne boste vi imeli zaloge vina, tujci pa žejni po Sloveniji. Saj pa v domovih za azilante vina enostavno ni. Pa tudi če je kaka "žajfanca" ga oni v kleti "prasneju"

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.05.2020 ob 6:57 Posel gost

      Zgleda, da je to kar dobickonosno. Penzije tak nihče več ne bo dobil, za sproti za kruh pa cigarete pa bo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.