https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo trgovinskega poslovodjo, tehnika kontrolorja in varilca

14.05.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili prosta delovna mesta na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS in jih nekaj izbrskali. V nadaljevanju preverite katera, mogoče je katero primerno ravno za vas.

H CENTER, trgovina, servis, zastopstvo, d. o. o. išče tehnika kontrolorja s srednjo poklicno izobrazbo, smer Tehnika, vozniškim izpitom B kategorije. Osnovnim računalniškim znanjem in tekočim znanjem slovenskega jezika. Obvezne so najmanj triletne delovne izkušnje v avtoservisni stroki na področju servisiranja ali popravil osebnih oz. gospodarskih vozil ter opravljen izpit za kontrolorja tehničnih pregledov. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, prijava je mogoča do 16. maja 2020.

PIKAPOKA VSE ZA OTROKA D.O.O. išče trgovinskega poslovodjo s končano srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer prodaja na Debelo in drobno s triletnimi delovnimi izkušnjami in osnovnim računalniškim znanjem. Od kandidata pričakujejo vestnost, poštenost, natančnost, samoiniciativnost, samostojnost, pripravljenost na skupinsko delo in znanje vsaj enega tujega jezika. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 17. maja 2020.

KARBO STORITVE - TRGOVINA, GRADBENIŠTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO RENATA KEREC s.p. išče fasaderja s končano nižjo poklicno šolo, smer Gradbeništvo. Od kandidata pričakujejo resnost, natančnost, samostojnost, eno leto delovnih izkušenj ter vozniški izpit B kategorije . Kandidati naj pokličejo za razgovor do 17. maja 2020.

Podjetje išče tudi dva krovca/kleparja s srednjo poklicno izobrazbo, smer Gradbeništvo. Pričakujejo eno leto delovnih izkušenj, vozniški izpit B kategorije, predvsem pa samostojnost, natančnost, prilagodljivost in skrbnost. Kandidati naj za razgovor pokličejo do 17. maja 2020.

ENERGOINVEST Gornja Radgona, družba za izvedbo elektromontažnih in gradbenih del, projektiranje in nadzor d.o.o. išče gradbenega delavca s končano osnovnošolsko izobrazbo (alternativa je nižja poklicna), enoletnimi delovnimi izkušnjami, dobrim znanjem slovenskega jezika ter osnovnim računalniškim znanjem. Prijava je mogoča do 19. maja 2020, kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali za razgovor pokličejo.

Podjetje išče tudi elektromonterja s srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer Elektrotehnika in energetika (alternativna izobrazba je srednja poklicna), dobrim znanjem slovenskega jezika ter osnovnim računalniškim znanjem. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, e-pošti ali za razgovor pokličejo do 19. maja 2020.

AS Gostinstvo Anja Majerič, s.p. išče kuharja s končano srednjo poklicno izobrazbo, smer Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve. Prijava je mogoča do 15. maja 2020, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti ali za razgovor pokličejo.

REFLEX podjetje za zaključna in obrtna dela v gradbeništvu, inženiring in trgovina Gornja Radgona d.o.o. išče tri brusilce. Od kandidata pričakujejo srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, smer Tehnika (alternativa je srednja poklicna), tekoče znanje slovenskega jezika, predvsem pa interes za delo in samostojnost. Nudijo tudi možnost zaposlitve za nedoločen čas. Prijavo je mogoče poslati preko e-pošte do 20. maja 2020.

ELECTRUM proizvodnja, trgovina in storitve d.o.o. išče varilca. Od kandidata pričakujejo osnovnošolsko izobrazbo (alternativa je nižja poklicna) in vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 20. maja 2020, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti.

Več o aktualnih prostih delovnih mestih lahko preverite tukaj

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2020 ob 9:35 đagode gost

      Ges bi đagode bral za Panvito 10 ur za 10 € ka bi malo pomago Polaniči ka bi bil bole bogati . Gesti pijačo in prevoz je moje brezi plačila . Delo mo tudi v dežju .

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.05.2020 ob 12:18 Breskvica gost

      Prezahteven si....ge njemi iden gratis brat 12 ur samo pod pogojon ka me iz pripora spravi...či nede vido komentara bojte dobri pa njemi javte! Kroški vlomilec Suro

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.05.2020 ob 12:19 gost

      BUDALO na kubik

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.05.2020 ob 12:29 Monica gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.05.2020 ob 12:30 G. O. S. T. gost

      Debeli Polanič si naj jagode za,,, 3.cente,,,kar lapo sam bere seveda če se mora pripognoti. Pa še svoje debele prijatelje kapitalistićne povabi na pomoč. Si bodo svoje blekece malo stesali.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.