https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na daljnovodu med Lendavo in Veliko Polano bodo potekala večja obnovitvena dela

13.05.2020 ob 13:45  

Elektro Maribor, Območna enota Murska Sobota, obvešča uporabnike električne energije, da bodo predvidoma od četrtka pa do konca junija izvajali večja obnovitvena dela na 20 kV daljnovodu od Lendave v smeri naselij Gornji Lakoš, Dolnji Lakoš, Gaberje, Kapca, Hotiza, Mala Polana in Velika Polana.

Zaradi del bo potrebno posamezne dele obstoječih elektroenergetskih vodov večkrat izklopiti. V tem času bo zato lahko nekoliko zmanjšana zanesljivost dobave in kakovost električne energije, odjemalci pa bodo imeli več kratkotrajnih prekinitev dobave električne energije.

»Naši sodelavci si bodo prizadevali za to, da bo prekinitve zaznalo čim manj uporabnikov omrežja in da bodo trajale najkrajši možni čas,« so sporočili.

Dela zajemajo menjavo golih vodnikov in drogov z novim izoliranim prostozračnim vodom, ki napaja omenjena naselja.

Investicija bo v prihodnje pomembno prispevala k višji kakovosti oskrbe prebivalstva in gospodarstva na tem delu oskrbnega območja družbe z električno energijo in hkrati omogočala nadaljnji razvoj območja z možnostjo priključevanja novih odjemalcev in malih proizvajalcev električne energije, tudi samooskrb, so zapisali v sporočilu za javnost.

Uporabnike vljudno prosijo za razumevanje in obenem sporočajo, da so na spletni strani družbe www.elektro-maribor.si, na voljo aktualne informacije o načrtovanih prekinitvah dobave električne energije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.