https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prepoznate storilca ropa banke v Križevcih pri Ljutomeru?

13.05.2020 ob 21:00  

Danes, malo pred 15. uro so bili policisti obveščeni o ropu bančne ustanove v Križevcih pri Ljutomeru.

Do sedaj je znano, da je obroženi moški vstopil v prostore in od zaposlenih zahteval gotovino. Po dejanju je neznani storilec kraj zapustil.

Poškodovan ni bil nihče, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

 

Neznani storilec je bil visok okrog 190 cm, oblečen v sivo trenirko s kapuco, na hlačah z vzdolžno črno črto. Čez zgornji del trenirke je imel oblečeno črno majico s kratkimi rokavi. Na glavi je imel kapuco in masko. Po dejanju je storilec kraj peš zapustil.

Foto: PUMS

Policisti so izvajali aktivnosti za prijete storilca, vključno s cestnimi blokadami. V aktivnosti je bil vključen tudi policijski helikopter.

Policisti prosijo vse, ki bi o storilcu ali dejanju karkoli vedeli, da jim to sporočijo na interventno številko Policije 113 ali na najbližjo Policijsko postajo ali na anonimni telefon Policije 080 1200.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2020 ob 21:18 Busybee gost

      Df je bil..

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.05.2020 ob 21:24 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Sem ga preštudiral.Ni tujec,denarja nima,to izdaja gvant,Balkan imidž,je domačin,največ dve vasi naokrog,recimo ,bolj natrenirani fuzbaler amater,biciklin ima,avta ne,denarja mu je zmanjkalo,kartica mu je blokirana,terase so se odprle,denarja pa ni,Prlek je ,garant.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.05.2020 ob 22:13 gost

      Tako je o tem ni nobenega dvoma. Bil je Df-Lendavski nadvojvoda imenovan Princ teme in zraven mu je pomagal njegov striček Princ teme 2, ki ga je v otroštvu spolno zlorabil.

      11 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.05.2020 ob 23:18 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Gost,sem Lendavski nadvojvoda plemeniti,ne interpelacija,Ivan ,moj kamerad,le z mano se zafrkava,okoli spolnosti tvoje je tako,nikoli si še v babi nej bil,tak da,zapri.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.05.2020 ob 8:24 G. O. S. T. gost

      To je sigurno,,, čunder,,, keroga je her general poslal v akcijo. Ker si,,, princ teme,,, nesmi rok umazati. O dela samo iz ozadja brez dokazov proti njemu.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.05.2020 ob 11:57 Risto Kubura gost

      To je bil moj stari oče!!!!

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.05.2020 ob 15:33 Breskvica gost

      In ob tem se ni ukozio???

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.