https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V našem ozračju te dni več puščavskega prahu

14.05.2020 ob 10:03  

Okrepljen jugozahodni veter v višinah k nam prinaša večjo količino puščavskega prahu.

Preko Sredozemlja je iznad območja Sahare v Afriki nad naše kraje in okolico pripotoval oblak saharskega peska. Ta se bo v državah južno in jugovzhodno od Alp, nad območjem Apeninskega polotoka in Balkana z okolico, zadrževal v prihodnjih dneh.

Kljub občasnim razjasnitvam zato lahko pričakujemo, da bo ozračje motno oziroma mrčasto. Vremenoslovci ob tem obisk hribovitih predelov Slovenije, z namenom občudovanja krasnih razgledov, odsvetujejo.

Danes dopoldne bo povečini sončno, popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno. Nastale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Zapihal bo severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 26 °C.

V noči na petek nas bo od juga prešla vremenska fronta, ki bo večjemu delu Slovenije prinesla nov val padavin. Več padavin bo v severni Sloveniji, lahko tudi zagrmi. Spremenljivo z občasnimi padavinami bo tudi v petek. Padavine bodo iz ozračja spirale saharski pesek in poskrbele, da se nam v prihodnjih dneh ne splača umivati avtomobilov. Spet bo zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22, na vzhodu do 24 °C.

Do sobote zjutraj bo dež povsod ponehal. V soboto čez dan se bo delno zjasnilo. V nedeljo bo razmeroma sončno in spet nekoliko topleje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2020 ob 12:30 AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.05.2020 ob 16:39 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Nede tou dobru,zdaj pesek,za probu,to je začetek,kasneje bodo musliči padali z neba,našli so novo pot do Evrope.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.