https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Kolesar in voznik avtomobila pod vplivom alkohola

18.05.2020 ob 15:00  

Oba voznika pod vplivom alkohola.

13.000 evrov škode

Minuli petek malo po 23. uri, v Gederovcih, voznik osebnega avtomobila, v križišču z regionalno cesto, ni upošteval prometnega znaka ustavi in je zapeljal na regionalno cesto, zato je v njegovo vozilo trčil drug voznik osebnega avtomobila.

Preizkus alkoholiziranosti je pri povzročitelju pokazal 0,76 mg/l alkohola, pri drugem udeležencu pa 0,51 mg/l alkohola. Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje nevarne vožnje, udeležencu pa bo izdan plačilni nalog. Oba voznika sta bila v prometni nesreči lažje telesno poškodovana. Nastalo je za okrog 13.000 evrov škode.

Kolesar pod vplivom alkohola

Minuli petek, malo po 21. uri, je voznik kolesa v Lutvercih zapeljal na rob vozišča, izgubil oblast nad kolesom in padel. Zdravniške pomoči ni iskal.

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 1,30 mg/l alkohola. Izdan mu bo plačilni nalog, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2020 ob 17:33 Lujzek25 gost

      V Lutvercih kdo ga je prijavil, če ni iskal zdravniške pomoči???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.