https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Preverite, kakšno vreme nas čaka

19.05.2020 ob 9:03  

Na Agenciji RS za okolje za danes napovedujejo oblačno vreme z občasnim dežjem. Jutri se bo po napovedih vremenoslovcev postopno jasnilo. Vetrovno bo.

Danes bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Predvsem popoldne bodo možne tudi posamezne nevihte. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 20 °C.

Ponoči bodo še občasne padavine, ki bodo zjutraj oslabele. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 15 °C.

Jutri bo sprva precej oblačno, padavine bodo dopoldne ponehale. Popoldne se bo postopno jasnilo. Pihal bo okrepljen severovzhodni veter. Veter bo proti večeru slabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21 °C.

V četrtek in petek bo več sonca. Padavin ni pričakovati. Naši kraji bodo v četrtek še pod vplivom vzhodnih vetrov, v petek pa bo veter ponehal.

V soboto bo povečini sončno in razmeroma toplo. V noči na nedeljo bo nekaj padavin, v nedeljo pa bo spet sončno, a nekoliko hladneje. Pihal bo severni veter. V prvi polovici prihodnjega tedna kaže na deloma sončno vreme z možnostjo kakšne popoldanske plohe ali nevihte.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2020 ob 12:17 Monica gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2020 ob 12:18 Siciliano gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.