https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

145 kršitev hitrosti na avtocesti, 52 v naselju

20.05.2020 ob 6:05  

Ugotovljenih je bilo 52 kršitev tovornih vozil, 145 kršitev hitrosti na avtocesti in 52 kršitev hitrosti v naselju .

Pomurski policisti so v sklopu izvajanja ukrepov za zagotovitev večje varnosti udeležencev v cestnem prometu v času od 11. 5. do 17. 5. 2020 izvedli poostren nadzor z namenom zmanjšanja deleža prometnih nesreč zaradi hitrosti, znižanja povprečne hitrosti v naselju, izven naselja in na avtocesti, povečanja nadzora nad upoštevanjem omejitev hitrosti na posameznih cestah, splošnega preventivnega delovanja in s tem zmanjševanja cestno prometnih predpisov na področju tovornega prometa…

Med nadzorom je bilo ugotovljenih 52 kršitev tovornih vozil, 145 kršitev hitrosti na avtocesti, 52 kršitev hitrosti v naselju in 97 drugih kršitev, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.05.2020 ob 11:59 ASASAS gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.05.2020 ob 19:38 gost

      tvoja sestra se nateguje za denar

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.