https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Trenutno v Pomurju iščejo višjega svetovalca, spremljevalca otrok in krovce

21.05.2020 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas preverili prosta delovna mesta na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS in jih nekaj izbrskali. V nadaljevanju preverite katera, mogoče je katero primerno ravno za vas.


AVTO CENTER ANDREJEK d.o.o.; AVTO CENTER ANDREJEK d.o.o., PE Veščica išče avtomehanika za nedoločen čas. Pogoj je končana srednješolska izobrazba in eno leto delovnih izkušenj, ter opravljeni vozniški izpit kategorije B. Kandidati lahko pošljejo vlogo po e-pošti: vodja.andrejek@tehnicnipregledi.si ali pokličejo na 031618068, do 13. 6. 2020.

MLADINSKI INFORMATIVNI IN KULTURNI KLUB MURSKA SOBOTA (MIKK) išče čistilca prostorov s končano osnovnošolsko izobrazbo. Zaposlitev je za določen čas, 7 mesecev. Mikk išče tudi natakarja za določen čas, sedmih mesecev s skrajšanim delovnim časom. Iščejo pa tudi vodjo kavarne. Pogoj je eno leto delovnih izkušenj. Vlogo lahko pošljete po pošti ali e-pošti: info@mikk.si do 27. 5. 2020. 

MINISTRSTVO ZA KMETIJSTVO, GOZDARSTVO IN PREHRANO, INŠPEKTORAT REPUBLIKE SLOVENIJE ZA KMETIJSTVO, GOZDARSTVO, LOVSTVO IN RIBIŠTVO išče lovskega inšpektorja v območni enoti Murska Sobota za nedoločen čas. Kandidati, ki se bodo prijavili na delovno mesto, morajo izpolnjevati naslednje pogoje: najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje, najmanj 4 leta delovnih izkušenj in najmanj 5 let delovanja na področju lovstva, opravljen strokovni izpit za inšpektorja, opravljen lovski izpit, opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, državljanstvo Republike Slovenije, ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne smejo biti obsojeni na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, zoper njih ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Vlogo lahko pošljete po pošti ali e-pošti do 26. 5. 2020.

DNEVNI BAR GEZA SE ZEZA, GREGA FARKAŠ S.P. išče natakarja za določen čas (12 mesecev). Pogoj je opravljena srednješolska izobrazba, zaželene so delovne izkušnje. Vlogo lahko pošljete po e-pošti do 1. 6. 2020.

POMGRAD, gradbeno podjetje d.d. išče računalniškega administratorja za določen čas šestih mesecev. Pogoj je končana srednješolska izobrazba. Vlogo lahko pošljete po pošti ali e-pošti: kadrovska@pomgrad.si do 22. 5. 2020.

VRTEC MANKA GOLARJA GORNJA RADGONA išče spremljevalca otrok za določen čas oz. do 31.8.2020. Pogoj je srednješolska izobrazba, Izobraževanje vzgojiteljev predšolskih otrok in opravljeni vozniški izpit kategorije B. Vlogo lahko pošljete po e-pošti: breda.forjanic@vrtec-radgona.si do 25. 5. 2020.

MESTNA OBČINA MURSKA SOBOTA išče višjega svetovalca (za področje cestnega prometa ter komunalne prispevke) za nedoločen čas. Pogoji so končana visokošolska izobrazba, 4 leta delovnih izkušenj, znanje uradnega jezika, državljanstvo RS, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv, oseba ne sme biti pravnomočno obsojena zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti in ne sme biti obsojena na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev, zoper osebo ne sme biti vložena pravnomočna obtožnica zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti. Kandidati lahko vlogo pošljete po pošti ali e-pošti: mestna.obcina@murska-sobota.si do 27. 5. 2020. 

LONČARIČ - MONTAŽA - PODJETJE ZA MONTAŽO KLEPARSKIH, KROVSKIH IN STRELOVODSKIH PROIZVODOV, D.O.O. išče tri krovce za nedoločen čas. Pogoj je končana osnovnošolska izobrazba, eno leto delovnih izkušenj in opravljeni vozniški izpit kategorije B. Kandidati lahko vlogo pošljete po pošti ali e-pošti: tatjana@loncaric-montaza.com do 25. 5. 2020.

POMURSKE MLEKARNE D.D. iščejo hišnika, vzdrževalca za določen čas, 6 mesecev. Pogoj je končana srednješolska izobrazba, eno leto delovnih izkušenj in opravljeni vozniški izpit kategorije B. Vlogo lahko pošljete po e-pošti do 27. 5. 2020.

Več o aktualnih prostih delovnih mestih lahko preverite tukaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2020 ob 7:30 ŠARVEDI gost

      IŠČEJO VENDAR NE NAJDEJO. KAKO BODO NAŠLI, ČE PA JE SOCIALNA POMOČ VEČJA KOT PLAČA ČE BI DELAL. TOREJ DAJMO VSI PO TEM PRINCIPU, NORI SMO KER DELAMO, BOLJŠE LEŽATI DOMA IN DOBITI VEČ. ŽIVELA SLOVENIJA LENUHOV.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2020 ob 12:11 Hendricks gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2020 ob 12:29 Gost gost

      Ti pa si polno zaposleni ker imaš čas za take bedarije pisati.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.