https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Severni veter lahko preseže hitrost 70 km/h

23.05.2020 ob 20:00  

Ponoči bo prehodno deževalo, jutri pa bo sončno, a malo hladneje, napovedujejo vremenoslovci.

 

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes zvečer precej jasno, ponoči pa se bo od severa pooblačilo in dež bo prehodno zajel vso Slovenijo. V bližini morja bo tudi zagrmelo. Na Primorskem bo zapihala šibka burja, drugod prehodno severni veter. Do jutra bodo padavine že ponehale, od severa se bo jasnilo. Zjutraj bo temperatura v Gornjesavski dolini okoli 5, drugod od 9 do 13, na Goriškem in ob morju okoli 15 °C.

OPOZORILO

Danes med 22 in 24 uro bo ob prehodu hladne fronte v Prekmurju in na Štajerskem severni veter za krajši čas presegel hitrost 70 km/h, poroča Arso.

Veter severnih smeri 

V nedeljo bo sprva precej jasno, čez dan bo nastajala kopasta oblačnost. V Prekmurju in deloma na Štajerskem bo pihal veter severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 21, na Primorskem do 24 °C.

V ponedeljek in torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V ponedeljek popoldne ter v torek bodo nastajale krajevne plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Predvsem na vzhodu in severu bo čez dan še pihal veter severnih smeri. V sredo bo sončno.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2020 ob 0:25 gost

      levuhi ,lenuhi delomrzni,socialci in socalni mamileki ,ki se sesali državne jasli ..pazite se ,JJ bo zapihal,rdečkera in židančke bo malo prevetrilo...

      10 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.05.2020 ob 8:13 G. O. S. T. gost

      Hlapci,,, princa teme,,, hitro v bunker ka vas ne odpihne. Kdo bo pa potpofem rit lizal,,, princu teme,,, pa hordi tako imenovani vladi.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.