https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Kršitelj policistu grozil, da ga bo ubil

25.05.2020 ob 12:45  

Minuli petek, v popoldanskem času so bili policisti v dobrih 10. minut kar dvakrat obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v dveh gostinskih lokalih v Murski Soboti s strani občana.

V prvi kršitvi je občan kraj pred prihodom policistov že zapustil. V drugi kršitvi pa kršitelj ni upošteval zakonitih ukazov policistov in je nadaljeval s kršitvijo, zato so policisti zoper njega uporabili prisilna sredstva in mu odredili pridržanje. Med samim postopkom je kršitelj policistu grozil, da ga bo ubil.

Ker je osumljeni v preteklosti že bil obravnavan zaradi istovrstnih kaznivih dejanj ter drugih dejanj z elementi nasilja so ga policisti PU Murska Sobota, s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje napad na uradno osebo, ko opravlja naloge varnosti po 300. členu KZ-1 privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. Osumljeni kršitelj je stari znanec policije, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.05.2020 ob 13:53 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      V Ameriki bi že sedel za prejšnje stvari,za grožnjo pa dobil enih par let.Pa miličniki bi mu tudi dali svoje.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2020 ob 14:19 SPOKOLITE SE gost

      Ka pa tisti, ki vsaki petek po Sloveniji javno grozijo, da bodo ubijali, pa to ne policaje, ampak predsednika vlade, pa se je komu kaj zgodilo ste kaj ukrepali policija ČISTO NIČ. A predsedniku vlade se lahko grozi, policajem pa ne ? v kakšni državi pa to živimo ? A ne velja zakon za vse isto ? Satan se je spravil nad to državo.

      10 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.05.2020 ob 15:48 leska gost

      Krivo je sodstvo, da tak model dela pizdarije že cela leta !

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.05.2020 ob 16:35 Gost gost

      To ni bila grožnja, to je bil petkov protestnik, in ti nimajo groženj, tako pač govorijo in protestirajo.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.05.2020 ob 5:17 armani gost

      pucko

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.