https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

NLB zapira poslovalnico v Pomurju

25.05.2020 ob 18:15  

Nova Ljubljanska banka s 15. junijem letos zapira deset poslovalnic po Sloveniji. To so poslovalnice Radenci, Bled, Lucija, Mislinja, Poljanska, Semič, Senovo, Stari trg, Šentvid in Tržaška. 


V NLB opažajo, da se uporabniške navade strank spreminjajo in da uporabniki vse pogosteje uporabljajo digitalne načine poslovanja.

"Te spremenjene navade bodo prav gotovo tudi v prihodnje bistveno vplivale na obisk naših poslovalnic, zato smo se na podlagi analize ključnih kriterijev, kot so rentabilnost, potencial za širitev in geografska umeščenost, ter predvidenih razmer na trgu odločili, da nadaljujemo z optimizacijo naše poslovne mreže," so za STA navedli pri NLB.

V vseh krajih, kjer zapirajo poslovalnico, pa bankomati po navedbah banke ostajajo na istih lokacijah. 

Znova odprli 12 poslovalnic

Ob skorajšnjem zaključku epidemije pa je NLB danes znova odprla 12 poslovalnic po Sloveniji, ki so bile zadnje tedne zaprte. To so poslovalnice Ajdovščina, Bratovševa ploščad, Brod, Grič-Krško, Kamnik, Ljubno ob Savinji, Muta, Rogašovci, Slovenska Bistrica, Škofja Loka, Trzin in Vir. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.05.2020 ob 7:32 gost

      BANKE SE ZAPIRAJO A TRGOVINE BODO V NEDELJO ODPRTE. JE TA JANŠA NORMALEN ALI NE--------SPET JE NEGIRAL IZJAVO O ZAPRTJU TRGOVIN V NEDELJO.PRED LETI JE BIL REFERENDUM O ZAPRTJU TRGOVIN V NEDELJO A JE VELIKI JANŠA POKASIRAL DENAR IN TRGOVINE SO BILE V NEDELJO ODPRTE. REFERENDUM JE STAL 5 MILIJONOV A JANŠA NAJ VRNE DENAR, KER JE OVRGEL VOLJO NARODA. TAKŠEN IDIOT VODI DRŽAVO. SRAMOTA.

      22 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.05.2020 ob 7:53 Ka tij si , gost

      redno betežen že vgojdno , ka te ma JJ. z odpiralnim časom trgovin in bank , resan si budalo blesavo .

      12 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.05.2020 ob 8:46 gost

      BUDALO SI TI BLESAVO IN JANŠEVI RITOLIZEC-------------TA JANŠA JE PODPRL LEVICO OB ZAPRTJU TRGOVIN V NEDELJO SEDAJ JE PA DAL KOŠARICO. TI BUDALO PA ČE NE VEŠ O PRETEKLOSTI REFERENDUMA PA NE KOMENTIRAJ, KER TA IDIOT JANŠA VSE KAJ PROTI NJEMU NEGIRA.JANŠO TREBA ZAPRETI, KER JE REFERENDUM STAL 5,6 MILIJONOV A PAMETNJAKOVIČ JE OVRGEL VOLJO NARODA. SRAMOTA JE DA TAKŠEN IDIOT VODI DRŽAVO. JANŠA NEBO DOLGO VEČ MANDATAR, KER LJUDSTVO NE MORE IMET ZA NORCA.DELAVSKI RAZRED BO ŠEL NA ULICE ON PA BO IZGINIL NA MADŽARSKO KAMOR TUDI SPADA IN TI IDIOT Z NJIM.

      17 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.05.2020 ob 9:06 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Prav si napisal,Pacient IG je kot šolarček,laže,prosi,toži....vse za čokoladico,ki jo naskrivaj pojè.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2020 ob 22:19 Dirigent gost

        Daj najprej se si popravi pisavo ker si butl ali se zadevaš al nekaj je pa pol komentiraj ..

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.05.2020 ob 9:40 Loleki gost

      Gost kako tele pa si ti adijo 😂 Jaz pa hčen ka so trgovine odprete vsaki den tudi v nedelo. Vsaki ve ka de dela v nedelo in praznike ,če gre v trgovsko šolo tudi policaj,zdravnik,prodajalec goriva.... Tele , vsaki se lehko odloči ,ki de dela. Taka ne nabijaj z Janšo pa Mesecon pa takimi. Pa toti referendum nema nič z Janšo 😂 Resen si butl pa še dereš se v komentari 😂 Pa trgovine so ble v Nedelo odprte pred Janšo in bodo po Janši ti pa si lehko kožico na malen luliji vlačiš gor pa dol in neš niti priša do trdega stanja cuj pa gledaš stare posnetke prejšnih vlad 🙉😱😂

      10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.05.2020 ob 11:53 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Lolek se prsi,kot,da ima denarja na pretek.Paštetico za nedeljo si naj v soboto kupi.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      26.05.2020 ob 11:37 gost gost

      JANŠA JE KRIV KA SE TEBI NE DVIGNE LOLEK NAJ TI LEVAKI Z SKRIPCOM DVIGNEJO DELAT SE SPRAVI

      4 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      26.05.2020 ob 11:43 gost gost

      Točno tak, tudi v nedelo so naj trgovine odprte, vsaj tiste s prehrano. Ni treba ves dan, samo določen čas, štiri ure. Tudi duge dejavnosti v nedelo delajo, pa n ihče ne zganja panike, ka morejo doma kosilo kuhati.

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.05.2020 ob 12:42 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Gost,srmaček si,edino družbeno veselje ti je segrevaje oz.hlajenje po trgovinah.Pred kar nekaj leti so se trgovine zapirale v soboto opoldne,ni bilo hudega.

        6 6 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.05.2020 ob 14:57 gost gost

      Statistično je dokazano, da so volilci desnice manj izobraženi in bolj podvrženi vodenju in diktaturi- rabijo vodenje. Torej se ni za čuditi primitivnim komentarjem, ki jih lahko zasledimo na omrežjih. S svojimi primitivnimi komentarji to tezo samo še potrjujete.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.05.2020 ob 15:29 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Tako,poglejte onega težaka,ki se predstavlja kot jaz.Neinovativen,nekulturen,primitiven,neinteligenten,pa goreči privrženec SDS.Sicer pa,to razume,nič drugega,zgled ima v vodstvu.

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.05.2020 ob 20:30 Kuku gost

      Smo imeli pred leti referendum o dela prostih nedeljah za trgovce? Ja. Se je to upoštevalo? Ne. Denar za referendum je šel pa ni komu nič, glavno da so trgovine delale, posel cvetel, trgovke pa doma Glih tak bile mame, gospodinje, žene. Ne, morale so v službo, da so trgovski mogotci polnili žepe.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.05.2020 ob 20:33 Kuku gost

      Z bankami pa tako vemo, kak norijo komitente. Za vodenje računa na mesec racunajo 2,50 evra, obresti pa 0,003 %. Da jih ni sram pošiljati take izpiske. Tega sploh ne rabijo obveščati.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.05.2020 ob 20:38 Kuku gost

      Otroke v nedeljo peljati na izlet v trgovino, namesto v čudovito naravo, dokler jo še imamo. Pa bi raje nosili denar v sopinge. Dajte no. Vse se da nabaviti ob sobotah dopoldan. Kdor ima denarja in ne ve kam z njim, je pač revež v glavi, če misli, da ga mora ravno v nedeljo nesti v trgovino.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.05.2020 ob 8:01 gost

      Idioti Janševi hodijo v nedeljo v trgovine, ker so prizadeti in naj trgovci delajo za minimalca. Janša je postal diktator kot veliki ORBAN. SRAMOTA.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2020 ob 8:11 čondraš gost

        Vidiš kako navaden populistični nabijač si, ravno levi kapitalisti grozijo da bodo odpustili trgovke ( to je že grozil Janković ko je bil direktor Mercatorja ) če s ebodo trgovine v nedeljo zaprle. Če bi malo sledil slovenski politiki bi vedel da se Janša že deset in vel let zavzema za to da bi se ob nedeljah trgovine zaprle, sponzor te ideje je RKC ki verjame da bi ob zaprtju trgovin, se povečal obisk v cerkvah . Samo se smešiš za navadnim populističnim nabijanjem. Ubogi oni ki te morejo od jutra do večera prenašat doma..aja, saj nikogar nimaš, sem pozabil da so te vsi zapustili. Se kdo čudi ?

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.05.2020 ob 9:54 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Ko je Janković vladal Mercatorju so tam zaposleni solidno živeli,pa bil je socialno naravnan,čeravno je tudi kaj zase prišparal.Danes dobivajo samo eni,tisti tam gor.Je Ivan lajal okoli nedeljskega dela,ko bi naj voljo ljudi uresničil ,je stisnil rep ,se potuhnil.Bo ga zdaj cerkev stisnila,trgovine bodo ob nedeljah zaprte.To podpira tudi levica,le da iz čisto drugih vzgibov kot cerkev,tam zaposleni naj imajo vsaj malo miru in dostojnega preživljanja časa.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      09.06.2020 ob 11:43 gost

      Glavno da so ljudje banke SANIRALI zdaj pa se jim VSE odreka.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.