https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Na okoljskem ministrstvu pošiljka z belim prahom, tri osebe v karanteni

27.05.2020 ob 9:51  

Na ministrstvo za okolje in prostor je danes nekaj pred osmo uro zjutraj prispela pošiljka z belim prahom, so za STA potrdili na policiji.

Na kraju posredujejo gasilci in policisti, zaradi intervencije pa je na Dunajski cesti v smeri obvoznice oviran promet. Tri osebe, ki so bile pri odpiranju pošiljke izpostavljene, ostajajo v karanteni.

Neznano snov bodo analizirali uslužbenci Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo. Rezultati analize bodo znani tekom današnjega dneva, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.05.2020 ob 10:11 anarhokomunisti gost

      Zaj se vidi, šteri nimaki takše stvari delajo, liberatori, anarhokomunisti, kričači, titoisti, skratka podporniki diktature kaosa in nasilja.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.05.2020 ob 10:27 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Hja,oni bolj verni so pa podporniki željene diktature Ivanove,lopovščina pa že itak poteka.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.05.2020 ob 10:54 anarholiberatori gost

      Lendavski nadvojvoda alias DF Debeli Fukjenec si tipičen primer abotnega anarhokomunističnega jugonostalgika. Vaši idoli so DIKTATORI; anarhisti, komunisti, socialisti, nacional-socialisti in social-fašisti, morilci 20. stoletja kot so Musolini, Hitler, Stalin, Che Guevara, Mao Cetung, Pol Pot, Franco, Enver Hodža, Castro, Ceausescu, KimDžongun s familijo in seveda najslajši med diktatorji Tito. Za vse je značilno, da so pobijali, zapirali in mučili vse okoli sebe, ki se jim ni dopadel, ki so kao ogrožali njihovo pozicijo doživotnega diktatorja, edinega velikega vodje. Pakovasjebe anarholiberatori, nek vam pukne vratna žila, crknite od kričanja, nestrpnosti in živčnosti, ne bu nikše škode.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2020 ob 13:20 Lendavski nadvojvoda(original) gost

        Pozabil si,da je Ivan bil vnet sledilec "tekovina revolucije"in tovariša Tita.Levo preradikalen je bil,preveč za partijo,so ga brcnili v rit,jokal je ,to še danes počne,niso ga več želeli nazaj,pa se je na hitro naučil par molitvic,šel k spovedi,in je postal črn.Bi pa danes bil v inkviziciji,če bi bila.Tolaži ga SDS,v čigar zavetju išče,najde,toži in obsoja nevernike.Tak potiho ,med nami,Ivanček je le mali človeček,poln srda do nas,ki ga nimamo za izvoljenega,za "Mesijo"slovenskega naroda.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.05.2020 ob 11:04 Janšizem je kaos gost

      to so verjetno isti janševiki kot so tri dni nazaj Violeti Tomič poslali paket belega presenečenja? zdaj pa še malo svojim da bo manj sumljivo in dodaten kaos? JJ je vojaški strateg in ljubitelj izrednih razmer, Bog nam pomagaj.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.05.2020 ob 11:47 Violeta, Debeli i Čelavi gost

        Verjetno, ja, lejvi so Violeti poslali, desni pa Janši, ka se nedo štukali, štreri nema bejloga praja za snifati... Jesi fuknjeni...

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.05.2020 ob 5:58 Čelični gost

      Ma jebala vas politika pa norci keri jo poslušajo pa levi pa desni pa sredinski prst. Delat se spravte!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.