https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KORONAVIRUS

Od ponedeljka dovoljeno zbiranje do 200 ljudi

28.5.2020  

Na novinarski konferenci glede aktualnega stanja v zvezi z epidemijo bolezni covid-19 so danes popoldne sodelovali ministrica za izobraževanje, znanost in šport dr. Simona Kustec, direktor Nacionalnega inštituta za javno zdravje Milan Krek ter vladni govorec Jelko Kacin.

Jelko Kacin je povedal, da je vlada na današnji seji sprejela nadaljnje ukrepe sproščanja. Med drugim je sprejela Odlok o spremembi Odloka o začasni splošni omejitvi zbiranja ljudi na javnih krajih in mestih v Republiki Sloveniji, ki določa, da bo od 1. junija naprej na javnih ponovno dovoljeno zbiranje do 200 oseb.

S 1. junijem 2020 se tudi odpirajo nastanitveni obrati nad 30 sob, nastanitveni obrati za potrebe zdraviliškega zdravljenja, wellnes in fitnes centri, bazeni in vodne aktivnosti. Še vedno pa ostajajo zaprte diskoteke in nočni klubi, prav tako ob nedeljah ostajajo zaprte trgovine.

V nadaljevanju je ministrica za šolstvo predstavila kako se bo nadaljevalo šolsko leto 2019/2020, več o tem najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.05.2020 ob 15:44 gost

      200 gledalcev na tekmi MURE.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2020 ob 12:42 ASASAS gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.