https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Lendavska občina objavila razpis za spodbujanje razvoja gospodarstva

04.06.2020 ob 6:05  

Na spletni strani občine je objavljen javni razpis za spodbujanje razvoja gospodarstva v Občini Lendava v letu 2020. Javni razpis v vrednosti 125.000,00 evrov je odprt do porabe sredstev oziroma najkasneje do 30. junija 2020.


Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih sredstev za spodbujanje razvoja podjetništva v Občini Lendava v letu 2020, z namenom doseganja ciljev na podlagi smernic iz dokumenta »Razvojni koncept Občine Lendava 2015-2025« in »Pravilnika o dodeljevanju pomoči za razvoj gospodarstva v Občini Lendava«. Slednja dokumenta sledita ukrepom za pripravo razvojnih in investicijskih programov spodbujanja ustanavljanja novih in razvoja obstoječih podjetij ali poslovnih enot/podružnic na območju Občine Lendava, vse s ciljem izboljšanja kazalnikov aktivnosti občine na področju demografije in trga dela.

Kot predlagatelji se na ta razpis lahko prijavijo samostojni podjetniki posamezniki, mikro podjetja, majhna podjetja, srednje velika podjetja, zbornice in združenja, ustanovljena po Zakonu o gospodarskih zbornicah ali Obrtnem zakonu, ki imajo sedež v občini in so izvedli, izvajajo ali nameravajo izvesti ukrep ali naložbo, ki je predmet dodelitve pomoči po tem pravilniku na območju občine.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2020 ob 12:06 AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.06.2020 ob 12:06 Siciliano gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku. Tako sem začel .... >>>>>> cutt.ly/yyvKV2u

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.