https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Čistilna akcija - ODPOVEDANO

Kdaj: Sobota, 06.06.2020 ob 9:00

Kje: Murska Sobota, Murska Sobota

Študentski klubi vzhodne Slovenije ob svetovnem dnevu varstva okolja, ki ga obeležujemo 5. junija, v svojih lokalnih okoljih organizirajo čistilne akcije. Med njimi je tudi Klub prekmurskih študentov, ki bo čistilno akcijo izvedel v soboto, 6. junija 2020, v Murski Soboti.

Konec tedna bo posvečen skrbi za okolje. V Klubu prekmurskih študentov vabijo vse, ki bi želeli nameniti del dopoldneva za produktivno druženje, da se jim pridružijo in tako pomagajo očistiti čim več kritičnih točk na območju Murske Sobote. Zbirno mesto bo pred pisarno Kluba prekmurskih študentov, na Zvezni ulici 10 v Murski Soboti, med 8.30 in 9.00.

Aktivisti Kluba prekmurskih študentov bodo priskrbeli vso potrebno zaščitno opremo in pripomočke. Po čistilni akciji pa bo pred klubskimi prostori v središču mesta sledilo še neformalno druženje z manjšo pogostitvijo.

 

Zaradi lažje organizacije akcije v Klubu naprošajo, da zainteresirani svojo udeležbo potrdijo na dogodku, ki je objavljen na Facebook strani Kluba prekmurskih študentov, ali pa namen udeležbe sporočijo na elektronski naslov ines.cifer@kps.si.

V primeru slabega vremena se čistilna akcija prestavi, obvestilo pa bo objavljeno na straneh Kluba prekmurskih študentov.

 

 

 

    Fotogalerija