https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Rezervacije za Teden restavracij so že odprte

03.06.2020 ob 17:50  

Od 12. do 21. junija bo potekal spomladanski Teden restavracij. Rezervacije so že odprte, cena menijev pa ostaja ista kot lani.

Vsako leto Teden restavracij poudari nov element, ki je pomemben za vrhunsko doživetje kulinarike v gostinstvu, a ohranja vse dosedanje. S tem Teden restavracij dviguje kakovostno raven v najboljših slovenskih restavracijah in gostilnah.

Letošnji poudarek Tedna restavracij je povezovanje preteklosti in sodobnosti. S tem izpostavljajo sicer dva pomembna elementa, ki pa ju povezujejo ravno zato, da poudarijo – oba sta enako pomembna! Vrhunska kakovost mora črpati iz bogate tradicije. Hkrati pa ne sme obstati v preteklosti, temveč mora tradicijo nadgrajevati.

Cena menijev je »lanska«, kar pomeni, da se v kar 84 restavracijah cena posebnih TR menijev (pozdrav iz kuhinje in najmanj trije hodi) od lani ni spremenila – ostala je 19 evrov. So pa zaradi priznanja kakovosti najboljše ocenjene restavracije dobile možnost dodatka v višini 6 evrov na ceno menija. Tako bo posebni meni TR v 17 restavracijah stal 25 evrov.

Skupno bo na spomladanskem Tednu restavracij sodelovalo 101 restavracij in gostiln. Med njimi je kar 16 novih ter kar 21 restavracij z najvišjimi ocenami. Sodelujejo tudi štiri gostilne iz Pomurja in sicer Restavracija Kodila(Markišavci), Gostilna Zorko (Boreci), Gostilna Rajh (Bakovci) ter Gostilna Mencinger (Črešnjevci).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2020 ob 18:10 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Mater,jaz nikoli ne kuham z rokavicami,še manj primem z rokavicami pipiko....ni občutka ....günšta....

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2020 ob 20:11 gost

      Pa tou črne rokavice ,ki so namenjene predvsem pokopičem! Je tole estetsko ,higijensko!??

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.