https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Vsi testi negativni tudi pri nogometaših Mure

4.6.2020  

Vsi testi negativni tudi pri Muraših.

"Po slabi treh mesecih premora bodo nogometaši Mure jutri ponovno odigrali tekmovalno tekmo. Tekma med Muro in Aluminijem v Kidričevem bo odprla nadaljevanje sezone v Sloveniji. Še pred tem so vsi prvoligaši in sodniki opravili testiranje na prisotnost COVID-19. Vsi člani prve ekipe in strokovno osebje so testiranje opravili v Mariboru, testi pa so negativni. To pomeni, da se lahko tekmovanje nadaljuje brez vsakršnih zadržkov.

Foto: arhiv Pomurec.com

Novih testiranj do konca prvenstva ni predvidenih, so pa možna, v kolikor se epidemiološka slika v Sloveniji spremenila. V kolikor bi se v času prvenstva pojavil sum na okužbo s COVID-19, bodo odgovorne klubske službe sprejele potrebne dodatne ukrepe za ugotovitev in morebitno zajezitev okužbe," poročajo pri NŠ Mura.

Mura jutri ob 19. uri gostuje v Kidričevem. Tekmo si lahko v neposrednem prenosu ogledate tudi na našem portalu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2020 ob 13:43 SOS gost

      Koliko denarja je namenila NZS klubom 1lige iz tiste vreče ki je dal klubom Čeferin??? Ajd kdo zna je to najmanj 100.000 ali še dvakrat toliko ? Koliko dobe Beltinci in koliko Odranci , Veržej in Ljutomer ??? Zraven kart ki jih kupujete .NOVINARJI IZROVAJTE IN OBJAVITE ..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.