https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iz naravnih in recikliranih materialov izdelali oblačila

05.10.2019 ob 12:00  

Ustvarjaj ekološko!˝ - delavnica izdelave oblačil iz naravnih in recikliranih materialov


Kulturno turistično društvo Dvorec Rakičan je dne 4. 10. 2019 izvedlo team-building v okviru projekta društva Ustvarjaj ekološko!, kjer so prostovoljci ob prigrizkih in dobri glasbi, krepili veščine kreativnega ustvarjanja in vsesplošnega sodelovanja.

Naredili so več tekstilnih izdelkov, iz recikliranega bombaža in poliestra, za enega so se pa celo odločili, da ga s skupnimi močmi opremijo z naravnimi materiali iz kuhinje in sosednjega parka. Prostovoljci so povedali, da so v izdelavi tekstilnih izdelkov neizmerno uživali, hkrati pa so dobili tudi več idej za projekte, ki jih želijo izvesti v prihodnosti. 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.