https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jutrišnje samoobiranje jagod v Panvitinem nasadu odpovedano

05.06.2020 ob 20:00  

Zaradi velikega navala jutrišnje samoobiranje jagod v Panvitinem nasadu odpovedano.


Jagod v nasadu več ni

Po današnjem izrednem navalu so iz Panvite sporočili, da jagod žal v nasadu več ni, zato so primorani jutrišnje samoobiranje preklicati. Vsem zainteresiranim se zahvaljujejo za izjemen odziv, vse, ki pa niso dobili priložnosti za letošnjo bero jagod prosijo za razumevanje.

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.06.2020 ob 20:53 Prekmurka gost

      San znala ka bi mogla gnes ite ☹️

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.06.2020 ob 8:18 jagoda gost

      Že včeraj jih je bilo zelo malo in to drobne, da si jih komaj opazil med listjem. Ljudi imate za norce. Pa še 2€ za kilo!! Vi bi nam morali plačati.

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.06.2020 ob 8:23 Pepi gost

      Smo včeraj pobrali 5 gajb ,pa tri velke vejdre ,če bi lagali .

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.06.2020 ob 8:36 Pepi gost

      Smo včeraj pobrali 5 gajb , pa trij velke vejdre ,droubnij, na pau gnijlij ,po 2 €. ( če bi lagali ).Draubne pa gnijle pa so bile rejsan, pa po 2 €

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.06.2020 ob 19:48 vincenc gost

        Pepi @@ Gajbe pa vejdra ste brali ? Res ka se vse tu gor najde .Polovica vas nima dokončane OŠ 100 %

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.06.2020 ob 9:00 gost

      Ne ven ge ste vij nabirali,muva z ženov sva tudi bila,nabrala 20.kg,zelo lejpih in velkij,samo kak san gledal,nabiralcon se bej dalo iti dale,jes san obhodo skoron vse rastlinjake pa san rejsan lejpe najšel,škoda,ka ne ven prilepiti sliko,ka bi vidli,kak so lejpe,je pa rejsan,ka je dosta več bilo drobnij,samo kak san pravo,trbelo je iti pa poiskati,no en zg.komentator,ka nas majo za norce,što te pa sijli ka idi nabirat,si placal mogoče vstopnijno?,vepa bi se obrno pa odišel,če si vido ka ti ne odgovarjajo,vepa moreš razmiti,ka je Panvita svoje,ka je mijslila,lejpe,sladke,velke,vo pobrala,tak,ka,........

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.06.2020 ob 9:08 Jagodar gost

      Bila včera tudi v rastlinjakih z jagodami,moren pa povedati,zelo zadovoljniva,nabrala 20.kg,zeli lepih,velikih in sočnih jadod,škoda,ker ne ven prilepiti slik,da bi videli,zato zg.komenrarji ne lažite,da ni bili lepih in velikih jagod,so bile,vendar je trebelo se malo sprehoditi po rastlinjakih,pa bi našli tudi lepe,nej pa kak sem gledal,vsi v tiste prve na začetku,te pa razočaranje,pa seveda,Panvita je normalno, pobrala lepe,debele,.......,končno pa ni bilo vstopnine,pa bi se obrno,zg.komentator,če si vido,ka nega za tvojo rit primernih,nej pa šinfati.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.06.2020 ob 11:08 gost

      Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni-Ivan Cankar

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.06.2020 ob 12:48 đagode ? ne hvala gost

      Da jaz ,dam za ta drobiž 2 € kg ?Hvala vam lejpa .To vam Panvita ,da da počistite da lahko spet rastejo nove .Končno pa vam nišče ne zameri ,če ste lakomni ,da bi verjetno še listje od jagod pojedli .Prav vam je če niste nič našli

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.06.2020 ob 17:27 jagoda gost

      Jagodar mogoce si Polanicov pa so ti sparali "lepe". Jaz sem jih v maju kupila v Mesnem centru - košarica 2,99€ in so bile miniaturne. Ne vem kje si ti našel taaaak deebeeleee?

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.06.2020 ob 7:01 Jagodar gost

      Jagoda,nej san Polaničov,niti neman nikše veze z Panvitov,bil san pa med prvimi tan,malo san več prehodo,pa najšel,no nebom pa pravo za kesnej,te jih mogoče rejsan več nej bilo,ka je lidij prišlo nenormalno,kak če bi zašenki bile,san pa tudi jes kujpo v mesnon centri,pa ja,maš prav,miniaturne,pa še lejpa cifra.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.