https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Naša publika je najboljša, pogrešamo jo zelo

9.6.2020  

Nacionalni nogometni center na Brdu pri Kranju bo danes in jutri gostil polfinalna obračuna pokala Slovenije. Danes se bosta za finale pomerila prvoligaša Mura in Aluminij, v sredo pa drugoligaša Kalcer Radomlje in Nafta 1903.  

Mura in Aluminij sta se pomerila že v petek v Prvi ligi Telekom Slovenije, kjer so v Kidričevem zmagali izbranci Anteja Šimundže s 3:1. Dvoboj je že pozabljen in misli Murašev so usmerjene na današnji dvoboj, ki se bo pričel ob 17.30.

"Zavedamo se, kaj nas čaka danes. Vsako tekmo gremo na zmago in tudi današnjo bomo šli. Mislim, da bo ta tekma čisto ena druga, saj gre za Pokal Slovenije in igra se samo ena tekma," je povedal Žiga Kous in dodal, da morajo biti pametni. "Vemo, da je Aluminij dobra ekipa, ampak tudi mi imamo svoje načrte in upam, da jih bomo jutri pokazali." 

Pogrešajo publiko

"Naša publika je najboljša, pogrešamo jo zelo. To je naš dvanajsti igralec. Zelo težko nam je igrati brez nje," je izpostavil Kous.

Vsaka tekma je poglavje zase. "Mi bomo dali vse od sebe, da pridemo do zmage. Vsi vemo, da nam današnja tekma prinaša finale pokala. Mi bomo dali svoj maksimum in želimo priti v finale. Za večino fantov je to ena najpomembnejših tekem v karieri, ker želimo dvigniti trofejo," pove Tomi Horvat in doda, da morajo z zmagami nadaljevati in nizati zmago za zmago.

"Borili se bomo in dali bomo svoj maksimum. Mislim, da bo potem prišel tudi želen rezultat.

Navijači so naš dvanajsti igralec, zagotovo jih bomo pogrešali. Vemo, da bodo z nami v črno-belih oštarijah in bodo navijali za nas," je povedal Tomi Horvat.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2020 ob 10:38 gost

      Publika je dobra, vaša igra je pa zanič in umazana.

      5 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2020 ob 10:41 Sportas gost

      Kak lejko pogresate taksno pritišnjeno publiko??? Navijače??? Debili brez primere. Po mesti razbijajo oa sezigajo lokale... Sramota za civilizacijo!!!

      5 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2020 ob 13:31 AAAAAAAAAAA gost

        Sportas Pritisnjeni si tij, ge pa so razbili pa zažgali lokale Murini navijači, či bi po tebi soudili bi si bili pritisnjeni.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2020 ob 11:38 gost gost

      Ka viva prejšnjiva gosta, sta plačana od mađaronov, ka pišeta takše bedarije? Če bi mi še ne ven kelko plačali, pa ne bi piso takših nebuloz, če znata, ka je to. Najboljši klub, najboljši igralci, kdo se pa ne strinja, pa naj zapre gobezdalo, pa se ne oglaša, brez veze. Najboljši klub, pa ne nuca mađaronskih penez.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2020 ob 11:47 gost

        HAHAHAAAAAAAAAAAA. Mislim, da si še od včeraj pijan. Če pa v resnici tako misliš, se mi pa smilijo tvoji starši in vsi, ki imajo opravka s tabo.

        3 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.06.2020 ob 12:14 gost gost

      Zadenji gost, ojoj,. škoda s takimi razpravljati. Si pa res smešen s takimi bedarijami, ki jih pišeš. Res ubogi tisti,. ki so okoli tebe, če sploh je kdo lahko pri takem..... Očitno je okoli tebe vino res močno, tak, ka se strezni prej kak pišeš, če se lahko. Sicer pa boljše biti pijan, kak budalo. Pijan se strezni, budalo pa ostane to, kar je.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2020 ob 12:47 gost

        Siromače, ko ti je Mura edino kar imaš. Res si ubogi. Veliki pijanci pa sedijo za golom na južni tribuni. Si med njimi?

        2 6 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.06.2020 ob 13:18 gost

      Ka ti pa tile igralčeki dajo v zameno za navijanje? Igro ! Joj tole je matranje žoge in frajerisanje nekih nevednih posameznikov ,ki bi naj bili igralci nogometa, Vse te je že čas povozil ,ker so sami samofšečneži in srke ! od mene NITI CENTA!!!!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2020 ob 13:56 gost

        AAAAAAAAAAA, Janšev bon lahko koristiš tudi na Brdu, nekaj sto evrov boš svojih zraven primaknil, a to zate tako ni problem. Pa boš Muro lahko skozi okno gledal. Te boš pa v svojem svejti.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      09.06.2020 ob 13:56 ODRANCI gost

      TOORNADO kaj pa tvoji ODRANCI je res , da boste šli v NAJNIŽJI RANG tekmovanja, Če ni licence za rang , ki tekmuješ po pravilniku padeš na omenjeno.!!?

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.06.2020 ob 14:14 gost gost

        Ja pošteno bi bilo. Najlažje je praviti mi zdaj več nemo igrali v 3.ligi ker ni zanimiva in gremo nazaj v pomursko ligo.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      09.06.2020 ob 16:01 Stroka gost

      Igralcem Mure in trenerju lahko zaželimo vse dobro na današnji tekmi proti Aluminiju!!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.