https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Travner: Dogodek na Cankovi po krivici prizadene dobro ime vseh policistov

11.06.2020 ob 7:45  

Na dogodek v Cankovi se je v izjavi za javnost odzval v. d. generalnega direktorja policije mag. Anton Travner.

Kot je dejal je dogodek na Cankovi eden tistih, ki po krivici prizadene dobro ime vseh policistov, ki pošteno in predano opravljajo policijske naloge. "Iskreno obžalujemo, da je eden od naših zaposlenih tako grobo prestopil mejo zakonitega in dopustnega, kar se nikoli ne bi smelo zgoditi. A v tako številčni instituciji, kot je Policija, žal občasno odkrijemo tudi take primere. V slehernem od teh odločno ukrepamo in izpeljemo vse potrebne delovnopravne postopke oziroma nemudoma obveščamo Specializirano državno tožilstvo RS, ki v primeru kaznivih dejanj prevzame nadaljnje postopke.

Tako je bilo tudi v tem primeru. Takoj po dogodku sem odredil tudi strokovni nadzor na področju organiziranja kadrovskih ukrepov, preiskovanja kaznivih dejanj in zagotavljanja notranje varnosti v policiji na Policijski upravi Murska Sobota, da se ugotovijo tudi vsa ostala dejstva in okoliščine.

V Policiji si z različnimi ukrepi nenehno prizadevamo za preprečevanje odklonskih dejanj v najširšem smislu, tako z različnimi preventivnimi programi osveščanja in pomoči zaposlenim kot tudi s sistemom zagotavljanja notranje varnosti. Ni policije na svetu, ki se s takimi primeri ne bi srečevala, ključno pa je, da sistem odgovorno in brez sprenevedanja odreagira in anomalije tudi odpravi.

Poškodovanemu občanu želim čim prejšnje okrevanje. Družini pokojnega policista, s katero globoko sočustvujem, pa izrekam iskreno sožalje ob tej tragični izgubi," je dejal Travner v pisnem sporočilu policije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.06.2020 ob 8:17 . gost

      nikjer nič ne piše, če so denar vrnili banki. sicer je znano, da je skoraj vsak policist psihobolnik. žal.

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2020 ob 8:19 čondraš gost

      Travner: Dogodek na Cankovi po krivici prizadene dobro ime vseh policistov...hehehe, šaljivec, lepo da fura sarkazem na svoj račun ;)

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2020 ob 11:09 AAAAAAAAAAA gost

      čondraš Nej ka bi slučajno kdaj policaje nuco ne zovi jih.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2020 ob 13:04 Kaj gost

      Ma veze sploh ce je bil ta tip policaj. In je imel nazalost probleme ki vodijo v tako stisko in posledice so take. Sploh nima veze kaj si po poklicu in kako delo opravljas. Take stvari se lahko marsikomu zgodijo. Samo ker je pac v takem poklicu je zdaj iz tega ogromna zgodba da ima narod kaj za ogovarjat..

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.06.2020 ob 17:59 WTF gost

      To kaj je ta policist napravil Sebatijan Kumin,to je bilo vrhunec njegovih zlobnih dejanj,ka je en psihopat bil.On se izivljaval nad ljudmi in izmišljeval kazni.Tudi sodniki,sodnice v MS so ene barabe,drzijo vkup te mafije fukjene vse po vrsti.Mogoče 10% jih je ok ,ostali pa k vragu..

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.06.2020 ob 21:54 micka gost

      zdaj nemo krivili nej policaja ka je rop napravo , niti roma ka je upal bežati za njin ,glavno ka se je rop rejso , romu čestitam da se je upal ubraniti občino Cankovo in njihove prebivalce,,,za policista pa iskreno sožalje,,,,pa ne šinfat ne roma pa ne pokojnega policaja pač ka je ,filma nazaj nemreš potegniti

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.06.2020 ob 23:42 Tumpek gost

      Čudna so pota Gospodova... včasih je policaj lovil cigana, zdaj pa cigan lovi policaja...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.