https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radenci bodo še letos bogatejši za nogometno igrišče z umetno travo

17.06.2020 ob 12:00  

V Športnem centru Ivanke Serec v Radencih bodo letos zgradili veliko nogometno igrišče z umetno travo.

Novo igrišče bo v bistvu rekonstrukcija obstoječega pomožnega igrišča z naravno travo in odvodnjavanjem v veliko pomožno igrišče z umetno travo, odvodnjavanjem (drenažo) in razsvetljavo (reflektorji). Igrišče bo certificirano po normativih prve slovenske lige.

 

Občina Radenci je razpis za izgradnjo velikega nogometnega igrišča na umetni travi objavila v začetku maja. Stalo pa bo v Športno-rekreacijskem centru Slatina, ki so ga nedavno preimenovali v Športni center Ivanke Serec.

Kot je na svoji Facebook strani zapisal župan Občine Radenci Roman Leljak, so svetniki občine Radenci na dopisni seji 12. junija potrdili, da se športni center imenuje po Ivanki, ki je bila ustanovitelj NK Slatina.

Včeraj je župan podpisal pogodbo o izgradnji s podjetjem FIT ŠPORT, storitve, šport in rekreacija, d.o.o. iz Doba. Pogodbena cena del znaša približno 348.000 evrov, rok za končanje del pa je 23. september 2020.

Igrišče bo sofinancirano tudi s strani Fundacije za šport, ki je občini Radenci namenila 70.000 evrov nepovratnih sredstev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.06.2020 ob 13:17 gost

      Prodaš lastništvo v DSO in iz tega denarja napraviš nogometno igrišče. Pamet na višku.

      15 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.06.2020 ob 14:29 T1t0 gost

      Ime stadiona. Stadion Maršala TITA. Tak je ustaski zupan obljubil.

      15 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.06.2020 ob 15:19 ne serjite gost

      igrišče rabimo, se bo pa imenovalo - igrišče bratov Kerempuh, da ne bo glih igrišče Joca Broza Tita, čeprav niti to ni tak neumno, bo edino v Sloveniji - INOVACIJA IMENA STADIONA, včasih smo "letali" po stadionu JNA, da smo videli Titeka, zakaj danes v Radencih imeli Titeka vnešenega v stadion.

      3 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.06.2020 ob 15:51 Malek gost

      Stadion se bo imenoval po go.Ivanki Serec najbolj zaslužni ,da sploh stoji.Po Titoju se lahko imenuje samo čistilna naprava ,ker je svoje odslužila.Do nje pa vodi Mirova cesta. Hvala župan,da si razgnal rdeče SIMofce .

      11 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.06.2020 ob 20:29 Radenčan gost

      Gdo je prodau dso??????dajte se prvo prepričajte pa potem pište norije.župan dela nam vsem občanom v prid.G.župan samo tako naprej naj vas ne ustavijo tisti ki ste jim vi stopili na rep in jim prirezali krila do lahkega zaslužka.tako kot je napisau malek naj si g.sečko in g.mir pogledata čistilno napravo. Pa še nekaj kateri od županov ki so bli pred g.Leljakom je dobiu gdaj koli kakšna nepovratna sredstva???

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2020 ob 8:19 gost

        Na Googlu si preberi zgodovino tega nekdanjega zapornika, da boš sploh vedel koga ste izvolili za župana. Samo primitivcem je nogometno igrišče napredek mesta. O ti sveta preproščina. Sram me je, da v naši državi živijo ljudje, ki pišejo Gdo namesto pravilno KDO.

        10 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.06.2020 ob 8:38 kapela gost

      Radenčani smo naredili po dugem cajte nekaj pametnega, ko smo Leljaka izvolili za župana. Vsi dosedanji župani, eni tudi iz gospodarstva in z renomejem, niso prispevali k razvoju občine nič ali zelo malo. isto bi bilo, če bi zmagal Leljakov protikandidat. Videti je, da smo se dobro odločili, čeprav mu eni zelo mečejo polena pod noge. >Ko da rezultati nič ne štejejo, samo, da bi bil naš. Pa na srečo ni, Radenci se pa končno razvijajo. Župan, le tak naprej, naj ti ne zmanjka volje. Bolj lačni psi lajajo, bolj se vidi, da smo se dobro odločili. Pa srečno!

      5 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.06.2020 ob 8:52 gost gost

      Radenčani ste že dugo nej naredili nič pametnega. Največja nespamet. pa je ta župan, vsi razumni se van smejejo. Zagovarjate pa samo tisti pri koriti.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      18.06.2020 ob 9:06 Obcan gost

      Jaz sem zelo zadovoljen z delom našega župana!Ko vidiš človeka,ki bi res rad nekaj naredil za občane in ko dela,mu samo čestitam!!

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      18.06.2020 ob 10:07 Radenčan gost

      Mene kak radenčana je sram koga mamo za župana. Tak ka ne posploševati ka smo radenčani, zadovoljni. Glede tega kaj je nareda pa tak. Jaz sen še ne nič videl. Dokončanje starih projektov je ne njegovo delo. S podžupanom se šopiri pa manipulira z vami. Boge ovčke. Pa na koncu bo občina itek imela minus, da naslednjih 8 let nebo mogel noben župan nič delati. Že samo to da na razpisih zmaguje podjetje iz maribora z enim zaposlenim dosti pove. Vsakemu malo v žep, gkavno ka šerif jebe lokalna podjetja

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      18.06.2020 ob 10:35 Nekrep Ante gost

      Vodomet za 150.000,00 je delo lokalnega podjetja v prejšnjem mandatu.Novi hlev bivšega župana tudi ni bil poceni.Hvala bogu,da se je pojavil tak šerif.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.